Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης στέλνει προξενιό στη Φιλιώ

Προξενιό της Ιουλίας

Προξενιό της Ιουλίας, απόψε στις 22.40 στον Alpha.

Προξενιό της Ιουλίας: Η καλοσυνάτη συμπεριφορά του Γιωργίκη γλυκαίνει την Ιουλία απέναντί του. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης πικραμένος και θυμωμένος με την Ιουλία αποφασίζει να στείλει προξενιό στη Φιλιώ. Κάτι που ο Στασινόπουλος δεν έχει πρόθεση να δεχθεί εύκολα οδηγώντας τη Φιλιώ σε μια απρόβλεπτη κίνηση.

Τι θα δούμε απόψε

Με αφορμή μια χάρη που του ζητάει, η Ιουλία και ο Γιωργίκης έρχονται πιο κοντά, την ίδια ώρα, που ο Χρήστος διεκδικεί να πάρει πίσω το παρελθόν που του κρύβουν τόσον καιρό. Ο Στασινόπουλος, γυρίζοντας στο σπίτι του μετά την επίσκεψη στην Στάσα, έχει να αντιμετωπίσει την οργή της Κατερίνης, που διαισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους και τον απειλεί ότι θα φύγει. Ενώ ανοιχτό, παραμένει για τον Στασινόπουλο και το διπλό μέτωπο που έχει ανοίξει με τις κόρες του, που έχουν σηκώσει η καθεμιά, το δικό της μπαϊράκι!

Την ίδια ώρα, η Φρόσω, βλέποντας την Στάσα αναστατωμένη απ’τα μπλεξίματα του γιού της, της βάζει μια ιδέα που την ιντριγκάρει, αλλά την φέρνει αντιμέτωπη και με τη δική της μοίρα. Στο μεταξύ, η Κερασίνα «ψήνει» ένα νέο προξενιό που θα αναστατώσει τον Τύρναβο! Κάποιοι θα τρελαθούν απ΄τη χαρά τους και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Ένα χτύπημα στην πόρτα του Γρηγόρη, θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο, που μέσα στη νύχτα, ζητάει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του…