Την παρεξήγηση που προέκυψε ανάμεσα στο Happy Day και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη θέλησαν να ξεκαθαρίσουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Η παρουσιάστρια του Star, σε συνέντευξή της στο Tlife, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η ομάδα του Happy Day δεν την στήριξε στον αέρα, όταν παίχτηκε συνέντευξη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, στην οποία ο ραδιοφωνικός παραγωγός υποστήριξε πως η Ζήνα Κουτσελίνη δεν δίνει χώρο στα νέα παιδιά στην πρωινή της εκπομπή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο κλείσιμο της εβδομάδας, υπογράμμισε πως ουδέποτε έγινε σκόπιμα κάτι κακό προς τη Ζήνα Κουτσελίνη, με την Τίνα Μεσσαροπούλου ωστόσο να επιμένει στην άποψή της ότι τις τελευταίες ημέρες ο ρόλος των νεότερων προσώπων στον “Πρώτο Καφέ” έχει μειωθεί σημαντικά.
«Να το ξεκαθαρίσουμε, για να τελειώνει η ιστορία. Δεν έγινε καμία επί τούτου ερώτηση για τη Ζήνα. Εγώ ρώτησα γενικότερα ποια είναι η γνώμη του για τις εκπομπές […] και έτσι ήρθε», τόνισε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Έγινε τόσος ντόρος για το ότι δεν στηρίζουμε τα νέα παιδιά και τους κόβουν τις πόρτες και τα λοιπά. Τα νέα παιδιά λίγο-λίγο παραμερίζονται, δεν τα βλέπω με την ίδια συχνότητα που ήταν τον πρώτο καιρό. Άρα ποιος δεν τα στηρίζει τώρα;», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
«Μία εκπομπή δικαιούται να κάνει αλλαγές ανάλογα με το πώς βλέπει τα πράγματα. Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένας άνθρωπος με τεράστια πείρα. Όταν όμως έχεις κάνει τέτοιο μανιφέστο, έχεις αφιερώσει σχεδόν μία ολόκληρη εκπομπή για μία δήλωση και έπαιρνες τηλέφωνο τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να έρθει καλεσμένος…», επισήμανε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Εγώ ό,τι είχα να πω ιδιωτικά στη Ζήνα της το είπα στο τηλέφωνο. Από την ίδια μέρα επικοινώνησα μαζί της, προτιμώ να λύνω δια ζώσης τα θέματά μου. Αυτό που της είπα επί της ουσίας είναι ότι ειδικά αυτή η εκπομπή […] δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχει κάποιον στόχο εναντίον της. Αυτό είχε στο μυαλό της, ότι ίσως για κάποιον λόγο ρωτήσαμε επί τούτου», ξεκαθάρισε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Δεύτερον, είπε ότι έπρεπε να πω κάτι να στηρίξω τα νέα παιδιά, γιατί κι εγώ ξεκίνησα κάποτε ως νέο παιδί. Ειλικρινά, εγώ όταν άκουσα τη συνέντευξη, δεν κατάλαβα ότι είπε κάτι κακό. Το να λέει ένας άνθρωπος “δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της Τίνας”, είναι η άποψή του. Τα νέα παιδιά εννοείται πως έχουν χώρο και η Ζήνα τους δίνει χώρο και το έχει αποδείξει».
«Τα φιλιά και την αγάπη μας στη Ζήνα και καμία παρεξήγηση. Η ζωή είναι μικρή», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ