Ουκ αν λάβοις – Summer Special

Διαβάστε τι θα δούμε στο 14ο επεισόδιο της σειράς

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί σήμερα στις 23:10 και έχει τίτλο «Το μήλον της έριδος». Τι θα δούμε;

Μεταφερόμαστε στον Ιανουάριο του 2012.
Σ’ ένα μέλλον όχι και τόσο μακριά, οι εργαζόμενοι στοιβάζονται σε κατασκηνώσεις εργασίας που μοιάζουν επικίνδυνα με στρατόπεδα συγκέντρωσης, το ανθρώπινο είδος μετατρέπεται σε σκληρά εργαζόμενα ρομποτάκια που κάνουν ό,τι τους λένε χωρίς να διαμαρτύρονται και η φράση «δικαιώματα εργαζομένων» είναι βρισιά. (παίρνοντας τη θέση που δικαιωματικά θα έπρεπε να έχει δοθεί στο απείρως πιο προσβλητικό «κάλτσα»)

Κι ίσως κάποιος να έκανε κάτι για ν’ αντισταθεί αλλά μια παράξενη διχόνοια έχει αρχίσει ν’ απλώνεται στον πλανήτη, οι συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων μαζεύουν 2-3 άτομα όλα κι όλα, οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και κανείς δεν μιλάει στο διπλανό του. Γιατί κάποιος ξέθαψε το Μήλο της Έριδος από τα Τάρταρα κι ο Ερμής είναι ανάδρομος εδώ και μήνες.

Ισχύει ο χρησμός που λέει πως οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν την Έριδα, είναι ο Μένιππος, ο Χάρος κι ο Ερμής;. Τί γίνεται όταν τσακώνονται και τραβάνε ο καθένας τον δικό του δρόμο, αποφασισμένοι να μην ξαναδούν ο ένας τον άλλον; Θα καταφέρει η παρέα να ξαναενωθεί και να σώσει το σύμπαν για μια ακόμη φορά;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σε ένα special, εκτός continuity επεισόδιο του ΟΥΚ που αποκαλύπτει μια για πάντα, τί άλλο μπορεί να πετύχει ένα μήλο την ημέρα εκτός απ‘ το να διώχνει τον καημένο τον γιατρό, πώς αντιδρά η ελίτ μεγαλοεπιχειρηματιών στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων και ποιά αρχαία Θεά δουλεύει στην τηλεόραση! (όχι, το «Ρούλα Κορομηλά» δεν είναι η σωστή απάντηση)