«Ουκ αν λάβεις» με χαρακτήρα guest!

Διαβάστε τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» επιστρέφει με guest star τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού!

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για την επιστροφή του «Ουκ», που έγινε μέσα από το mini site www.megatv.com/oyk, είναι η δεκαπεντάχρονη Εύα Μίνου από την Καλαμάτα. Η Εύα συμπλήρωσε με τη δική της ατάκα μια από τις σκηνές που θα προβληθούν στο επεισόδιο και συγκέντρωσε 5.901 ψήφους. Η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να ακούσει την ατάκα της, να δει τον εαυτό της να γίνεται κινούμενο σχέδιο από τους δημιουργούς της σειράς και να συμμετέχει ως Guest Star στο νέο επεισόδιο του «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»!

Το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» από την πρώτη στιγμή, απέκτησε πολλούς fans και όλοι συμμετείχαν δυναμικά στο διαγωνισμό για την επιστροφή του. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης συλλογής των 40.000 υπογραφών, που απαιτούνταν για την δημιουργία ενός νέου επεισοδίου, οι fans ανταποκρίθηκαν άμεσα και τελικά συγκεντρώθηκαν 57.955 υπογραφές. Στη δεύτερη φάση, οι fans συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμπληρώνοντας τις σκηνές των δημιουργών με έξυπνες και ευφάνταστες ατάκες.

Λίγες μέρες πριν από την μετάδοση του νέου ξεχωριστού επεισοδίου, ο Μένιππος, ο Χάρος και ο Ερμής, οι τρεις πιο εναλλακτικοί χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης μαζί με την Εύα ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Διαβάστε τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Το μήλον της έριδος»