Οι συμμαθητές: Τι θα δούμε στα νέα απολαυστικά επεισόδια;

Οι συμμαθητές

Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Οι συμμαθητές». Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς;

Οι συμμαθητές – Επεισόδια 136  – 139 (Δευτέρα 3 – Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017)

[dfp_ads id=236982]

Ενώ ο Ανδρέας και η Μαριλένα λείπουν ακόμα στην Ελβετία, η Ντίνα και η Αλίκη προσπαθούν να οργανώσουν τον γάμο, αλλά οι εντάσεις μεταξύ τους δημιουργούν εμπόδια. Ο Φραγκίσκος αποφασίζει να κάνει μια πρόταση στην Αιμιλία σχετικά με την απόφασή της να μείνει έγκυος, ενώ και ο Μιχάλης κάνει μια πρόταση στον Φραγκίσκο σχετικά με την διατριβή του. Η Ηρώ θυμάται ότι με κάποιον από την παρέα παίχτηκε σκηνικό το προηγούμενο βράδυ αλλά η απάντηση της παρέας θα την εκπλήξει. Ο πατέρας του Γιώργου κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με την Τότα για τον γάμο τους, ενώ η Σεσίλια ξανασυναντά τον Φρίντομ.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα επιστρέφουν από το ταξίδι τους και έχουν νέα για την Αλίκη, ενώ ανυπομονούν για το γάμο τους. Η Τατιάνα προσπαθεί να ξεφορτωθεί την Τάρα για να ζητήσει την βοήθεια του Φρίντομ για ένα προσωπικό της θέμα. Η Κρίστη βρίσκει στην πόρτα της τον Μιχάλη και τον Φραγκίσκο που θέλουν να της μιλήσουν. Η Αλίκη αποφασίζει να βοηθήσει την Τατιάνα, με τον δικό της πάντα τρόπο και ο Άρης προσπαθεί να οργανώσει τα πάντα για να προλάβει τον γάμο των γονιών του αφού δώσει εξετάσεις στο τελευταίο μάθημα που χρωστάει. Η Ηρώ κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Νικόλα και η Αλίκη ζητάει συμβουλές από την Ντίνα σχετικά με τον Ηρακλή. Η μέρα του γάμου του Ανδρέα και της Μαριλένας έχει φτάσει, αλλά – ενώ όλα δείχνουν υπέροχα – η καταστροφή δεν θα αργήσει να έρθει.

Θα καταφέρουν η Ντίνα και η Αλίκη να συνεννοηθούν βάζοντας στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές; Θα καταφέρουν ο Ανδρέας κι η Μαριλένα να φέρουν τα λεφτά απ’ την Ελβετία; Τι κανονίζει κρυφά η Τατιάνα με τον Φρίντομ; Τι θέλουν να συζητήσουν ο Μιχάλης και ο Φραγκίσκος με την Κρίστη; Τι βοήθεια θα προσφέρει η Αλίκη στην Τατιάνα; Και, τελικά, τι θα συμβεί την ημέρα του πολυπόθητου γάμου του Ανδρέα και της Μαριλένας;

Οι συμμαθητές: Θανατηφόρο ατύχημα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων!