Οι συμμαθητές: Θανατηφόρο ατύχημα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων!

Οι Συμμαθητές

Ένα μοιραίο δυστύχημα στην σειρά «Οι συμμαθητές» θα αλλάξει τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Η Μαριλένα και ο Ανδρέας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όλοι τους βοηθούν για όσα χρειάζονται. Όλα όμως ανατρέπονται όταν η Μαριλένα εμπλέκεται σε ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό MYTV….

Το τροχαίο της Μαριλένας
[dfp_ads id=236982]

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα επιστρέφουν από το ταξίδι τους έχοντας νέα για την Αλίκη και ανυπομονώντας για τη γαμήλια τελετή. Παράλληλα, ο Άρης προσπαθεί να οργανώσει τα πάντα για το γάμο των γονιών του, ωστόσο πρέπει πρώτα να δώσει εξετάσεις για το τελευταίο μάθημα που χρωστάει. Στο μεταξύ, η μέρα για την πραγματοποίηση του ευτυχούς γεγονότος έχει φτάσει, και παρότι όλα δείχνουν υπέροχα, η καταστροφή δεν θα αργήσει να έρθει. Η Μαριλένα, ευτυχισμένη, ετοιμάζεται για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της, ενώ ο Αντρέας την περιμένει στην εκκλησία. Ωστόσο, μια σειρά από ολέθριες συμπτώσεις προκαλούν ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα το οποίο κοστίζει τη ζωή στη μέλλουσα νύφη.

Η είδηση σκάει σαν βόμβα. Ο Ανδρέας και ο Άρης είναι απαρηγόρητοι, ενώ η παρέα προσπαθεί να τους στηρίξει με κάθε τρόπο. Τρεις μήνες αργότερα όλοι προσπαθούν να συντονιστούν με τη νέα πραγματικότητα, πέρα από τον Ανδρέα που κλεισμένος στο δωμάτιο του μοιάζει χαμένος στον κόσμο του. Ο δε Άρης μετά από καιρό επιστρέφει στο μπαρ αποφασισμένος να επαναφέρει τον πατέρα του στη ζωή, με αφορμή ένα πάρτι που οργανώνει η Κρίστη στο Epic, παρέα με τη Μπέτυ και τον Βαγγέλη. Η αναπάντεχη απώλεια έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα των ηρώων, όμως ένα μωράκι θα φέρει μια ηλιαχτίδα ελπίδας στην παρέα.