Λήξη συναγερμού για το Κάτω Παρτάλι – Αγωνία για τα Κλεμμένα Όνειρα

Ποιο είναι το μέλλον των δύο δημοφιλών σειρών του MEGA;

Φαίνεται πως σήμανε λήξη συναγερμού στο MEGA για το Κάτω Παρτάλι, μετά την ομαλή ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με τους συντελεστές της κωμικής σειράς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία παραγωγής On/Noir κατέβαλε κανονικά τα δεδουλευμένα στους τεχνικούς του σίριαλ, τηρώντας τη συμφωνία που προέβλεπε ότι οι πρώτες πληρωμές θα γίνουν στις αρχές Απριλίου. Κατόπιν τούτου, όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής σειρά του MEGA ξεπερνά τον κίνδυνο διακοπής των γυρισμάτων και συνεχίζει ομαλά την πορεία της κάθε Δευτέρα βράδυ έως και το τέλος της σεζόν.

Η καταβολή των μισθών, πάντως, δεν αφορά τους ηθοποιούς της σειράς, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, καθώς υπάγονται σε άλλη συμφωνία, βάσει της οποίας θα αρχίσουν να πληρώνονται πέντε μήνες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, δηλαδή τον Ιούλιο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τη Real, η αγωνία περνάει τώρα στους συντελεστές από τα Κλεμμένα Όνειρα. Η διοίκηση του MEGA, η οποία μεταθέτει για μετά το Πάσχα τις αποφάσεις της σχετικά με το αν και πότε θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να χρηματοδοτήσει την παραγωγή νέου προγράμματος, πετάει τώρα το μπαλάκι στις εταιρείες παραγωγής, ζητώντας τους να βάλουν πλάτη. Στο πλαίσιο αυτό, η συνέχιση ή μη της καθημερινής σειράς της prime time του καναλιού βρίσκεται τώρα στα χέρια της εταιρείας Άνωση (του Ομίλου Πήγασος), η οποία καλείται να απαντήσει στο κατά πόσο μπορεί να χρηματοδοτήσει την παραγωγή των επόμενων επεισοδίων των Κλεμμένων Ονείρων.

Διαβάστε ακόμα:

Ουγγαρέζος: «Στον Λιάγκα δεν αρέσει το Κάτω Παρτάλι επειδή δεν πάνε καλεσμένοι»!

Γενικευμένη επίθεση Λιάγκα σε Μακρυπούλια, Κορομηλά, J2US!

Ξέσπασε ο Λιάγκας για το Κάτω Παρτάλι: «Το θεωρώ απαράδεκτο»!