Κουτσουπιές, Πέμπτη 15/10 (19:00, ΕΡΤ1) – Η Κανέλα δίνει στον Βλάσση τη χαμένη φωτογραφία που αποκαλύπτει πως η Ελπίδα είχε βρεθεί στις Κουτσουπιές πριν από χρόνια. Ο πρόεδρος συνειδητοποιεί ότι η μυστηριώδης Αθηναία τού κρύβει την αλήθεια και καταστρώνει σχέδιο για να την αποκαλύψει.
Η εμμονή της Ρήνας για τον Βλάσση κορυφώνεται, προκαλώντας νέα ένταση με την Ποτούλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ηλιάνα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Σωτηράκης την παρακολουθεί για λογαριασμό της Πυργοδέσποινας και η Βαγγελιώ με τον Ζήση περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης.
Η Χριστίνα δείχνει να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στη ζωή του χωριού, όμως τώρα ο πατέρας της είναι αυτός που διακινδυνεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Αποφασίζει πως δεν αντέχει άλλο να κρύβει την αλήθεια από τον Κυριάκο και ζητά να του μιλήσει.
Μια εξομολόγηση που οδηγεί σε μια βίαιη σύγκρουση…
Κουτσουπιές, καθημερινά στις 19:00 στην ΕΡΤ1.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ