Κλεμμένα Όνειρα: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη μητέρα του Μαλτέζου;

Ένα νέο πρόσωπο φέρνει ανατροπές στη συνέχεια της σειράς...

Το όνομα της στη σειρά θα είναι Έλεν Τζόρνταν. Η Έλεν είναι μία δυναμική γυναίκα, η οποία εγκατέλειψε το γιο της, Δημήτρη Μαλτέζο όταν εκείνος ήταν ακόμα σε μικρή ηλικία. Το αποτέλεσμα ήταν ο Δημήτρης να μεγαλώσει με τον πατέρα του, ο οποίος τον κακομεταχειριζόταν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διαμορφώσει τον χαρακτήρα που βλέπουμε στη σειρά.

Η Έλεν, την οποία να υποδυθεί η Ελένη Φιλίνη, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από χρόνια στον Καναδά, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό TV Zapping, καθώς πεθαίνει ο δεύτερος της άντρας. Σκοπός της είναι επιστρέφοντας να συναντήσει τα εγγόνια της, αλλά και να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του γιου της. Εξάλλου η ίδια νιώθει τύψεις που τόσα χρόνια δεν ήταν κοντά του, αλλά και για όσα συνέβησαν στις δυο γυναίκες της ζωής του. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή όμως θα ταράξει τα νερά, καθώς η Αλεξάνδρα δε μπορεί να δεχτεί πως εμφανίζεται τώρα ενώ την έψαχνε τόσα χρόνια. Ούτε ο Σταύρος θα την δει με καλό μάτι, σε αντίθεση με τον Άρη και τη Χρύσα που δείχνουν πιο θετικοί απέναντί της και εκτιμούν τις προσπάθειες της να βρεθεί στο πλάι τους. 

Η Έλεν θα ερευνήσει το θάνατο του γιου της μαζί με τον ντετέκτιβ και θα φτάσουν μέχρι τη Σερβία όπου θα διαπιστώσουν πως ο υποτιθέμενος τάφος του Δημήτρη Μαλτέζου είναι άδειος!

Διαβάστε ακόμα:

Η διατροφή που ακολουθεί η Ελένη Φιλίνη για να δείχνει πάντα νέα!

Η οικογένεια Άνταμς στο… «Κάτω Παρτάλι»! Απολαυστικές φωτό από τα γυρίσματα…