Η οικογένεια Άνταμς στο… «Κάτω Παρτάλι»! Απολαυστικές φωτό από τα γυρίσματα…

Μια μαύρη χήρα θα αναστατώσει την παρέα των Αθηναίων, που έπειτα από μια ατελείωτη νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουν τα πάνδεινα θα αναγκαστούν να επιστρέψουν και πάλι στο «Κάτω Παρτάλι»...

Μια μαύρη χήρα θα αναστατώσει την παρέα των Αθηναίων, που έπειτα από μια ατελείωτη νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουν τα πάνδεινα θα αναγκαστούν να επιστρέψουν και πάλι στο «Κάτω Παρτάλι»…Ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), η Βίβιαν (Νάντια Κοντογιώργη) και ο Μανώλης (Μίνως Θεοχάρης) ξεκινούν να γυρίσουν στην Αθήνα, όμως μια μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου τους αναγκάζει να σταματήσουν στη μέση του πουθενά και να αναζητήσουν ένα μέρος για να περάσουν τη νύχτα.

Το απομονωμένο φωταγωγημένο σπίτι στην κορυφή του βουνού είναι όαση γι’ αυτούς, αλλά σύντομα θα εξελιχθεί σε εφιάλτη. Εκεί μένει η Φιλιώ (Ελένη Φιλίνη), μια μαύρη χήρα με τα δύο της παιδιά που θυμίζουν σύγχρονη οικογένεια Ανταμς. Η… κακή αρχή γίνεται με το «καλησπέρα σας». Η χήρα τούς υποδέχεται με την καραμπίνα στο χέρι. Και όταν οι ταξιδιώτες την παρακαλούν για λίγο νερό εκείνη τους απαντά «Το πηγάδι είναι γεμάτο, βάλτε όσο θέλετε»! Η παρέα την παρακαλεί για ένα βράδυ φιλοξενίας και εκείνη, αν και αρχικά είναι ανένδοτη, τελικά δέχεται να τους φιλοξενήσει για ένα βράδυ με τη συμφωνία πως θα φύγουν σχεδόν αξημέρωτα…

«Η Φιλιώ είναι περίεργη τύπισσα. Σκληρή πολύ και αφιλόξενη, ζει απομονωμένη με τα δύο της παιδιά από τότε που έχασε τον άντρα της κάτω από περίεργες συνθήκες. Δεν θέλει ούτε να ακούει για το «Kάτω Παρτάλι»», λέει γελώντας η Ελένη Φιλίνη και εξηγεί στο «Τv Εθνος» πώς προέκυψε ο γκεστ ρόλος στο 5ο και 6ο επεισόδιο της κωμωδίας του Mega που σαρώνει φέτος τις τηλεθεάσεις.

«Οταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή μου είπαν πως είχαν απ’ την αρχή σκεφτεί εμένα για τον συγκεκριμένο ρόλο. Με το που άκουσα το σενάριο ενθουσιάστηκα και φυσικά δέχθηκα αμέσως. Οταν διάβασα τα κείμενα γέλασα πάρα πολύ. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου έχει τη δική του ιδιαίτερη γραφή που αρέσει εξαιρετικά στον κόσμο. Το «Κάτω Παρτάλι» έχει μια φοβερή αμεσότητα προς τον τηλεθεατή και νομίζω εκεί κρύβεται και η μεγάλη επιτυχία του. Ολο το επιτελείο των συντελεστών είναι εξαιρετικό. Συνεργάστηκα άψογα μαζί τους και πραγματικά το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα».

Η Φιλιώ, λοιπόν, αποφασίζει, μετά τα παρακάλια της παρέας των Αθηναίων, να τους παραχωρήσει έναν χώρο για να κοιμηθούν, ωστόσο το βράδυ που έρχεται δεν θα είναι ήρεμο ούτε για τη μαύρη χήρα και τα δύο της παιδιά ούτε φυσικά και για τους φιλοξενούμενούς της. Θα συμβούν διάφορα κωμικοτραγικά γεγονότα, Κωνσταντίνος, Βίβιαν και Μανώλης θα περάσουν εφιαλτικές στιγμές και θα αρχίσουν να εκλιπαρούν απεγνωσμένα για βοήθεια.

Τελικά θα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και θα σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την κατάσταση, αυτό όμως σημαίνει πως τα τρία παιδιά πρέπει και πάλι να επιστρέψουν στο «Κάτω Παρτάλι» όπου βέβαια τους περιμένουν νέα ευτράπελα και δυσάρεστες εκπλήξεις.

«Είναι πολύ σημαντικό και αισιόδοξο ότι έχουν αρχίσει και πάλι να γίνονται καλές ελληνικές σειρές. Και όπως αποδεικνύεται, όταν πρόκειται για κάτι καλό ο κόσμος το υποδέχεται με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό», επισημαίνει η Ελένη Φιλίνη, η οποία ύστερα από χρόνια αποχής από την ελληνική μυθοπλασία και τον guest ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι», όπως μας είπε βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει σε ένα καινούργιο σίριαλ από την επόμενη σεζόν. Πάντως σε talent show δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος… «Ηταν κάτι που το δοκίμασα, το έκανα και τέλος. Πάμε παρακάτω, μ’ αρέσουν τα καινούργια πράγματα».

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Guest έκπληξη στο Κάτω Παρτάλι!

Το MEGA κάνει comeback στη μυθοπλασία!

Μεταμφιέστηκαν σε γιαγιάδες και τρύπωσαν στο Κάτω Παρτάλι