Κλεμμένα Όνειρα: Νέο πρόσωπο στην σειρά

Τι ρόλο θα υποδυθεί;

Στο τέταρτο και τελευταίο κύκλο της σειράς, για τον οποίο ο Δημήτρης Αρβανίτης μας έχει εξάψει την περιέργεια με τα λεγόμενα του πριν λίγο καιρό στο Πρωινό MEGA, θα δούμε όπως ήδη γνωρίζουμε αναπάντεχες εξελίξεις και καινούριες ιστορίες και πρόσωπα.

Στο καστ της σειράς από το Δεκέμβρη θα προστεθεί και η Ιζαμπέλα Κογεβίνα (Φίλα το βάτραχο σου, Κάρμα, Ονειροπαγίδα, Με τα παντελόνια κάτω) και μίλησε για τη σειρά και τον ρόλο της στο περιοδικό TV ΖΑΠΠΙΝΓΚ και στην Μαρία Μπακοπούλου.

«Η ηρωίδα μου είναι μια χαμηλών τόνων καθηγήτρια, η οποία θα μπει ως ρόλος λίγο αργότερα από την πρώτη είσοδο των νέων ηθοποιών και όπως μαθαίνω, θα σχετιστεί με κάποιον τρόπο με τον διευθυντή του κολεγίου, τον Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος). Υπάρχει ένα παρελθόν πίσω από τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά αυτό θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνοι σας.» 

Η ηθοποιός προσθέτει ακόμα: «Έχουμε ήδη στα χέρια μας τα πρώτα σενάρια. Θα δούμε ότι από το πρώτο επεισόδιο γίνεται ένα ξεκαθάρισμα από τις παλιές στις καινούριες ιστορίες, ενώ σχεδόν κατευθείαν θα εμφανιστούν και οι νέοι ήρωες γύρω από τους οποίους θα υπάρχει πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή. Θα λυθούν πολλές απορίες για όλους.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αρβανίτης: Τι αποκάλυψε για το φινάλε των «Κλεμμένων Ονείρων»;

Κλεμμένα Όνειρα: Ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει στο ξεκίνημα του 4ου κύκλου;