Δημήτρης Αρβανίτης: Τι αποκάλυψε για το φινάλε των «Κλεμμένων Ονείρων»;

Πώς θα γνωρίσουμε τους ήρωες του νέου κύκλου επεισοδίων;

Καλεσμένος στο Πρωινό MEGA ο Δημητρης Αρβανίτης μίλησε για τη συνέχεια της επιτυχημένης του σειράς «Κλεμμένα Όνειρα» και για όσα ακούγονται για το φινάλε, αλλά και έδωσε μια «γεύση» από όσα πρόκειται να δούμε στην Δικαίωση σύντομα στο MEGA…

Κλεμμένα Όνειρα
«Αυτό που κάνουμε στο καινούριο κομμάτι των «Κλεμμένων Ονείρων», είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουμε ένα πραγματικό σπιν -απ. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότερες σειρές στο εξωτερικό» είπε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης και αναφέρθηκε ακόμα στο τι αναμένεται να δούμε στο νέο κύκλο της σειράς που άφησε τους τηλεθεατές σε αγωνία με έναν πυροβολισμό… «Είναι πολύ σημαντικό ποιος πυροβολεί. Η ίντριγκα είναι στημμένη πιο νωρίς, όταν θα το δείτε θα καταλάβετε γιατί έχετε ακούσει τι θα συμβεί αλλά είναι έτσι κρυμμένο… Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στο πρώτο επεισόδιο, όταν ξεκινήσει προς το Δεκέμβριο, ένα διπλό επεισόδιο πολύ μεγάλο, το οποίο είναι γύρο στη μιάμιση ώρα, το οποίο είναι το τέλος του πρώτου κύκλου και η αρχή του επόμενου. Θα δουν όλους τους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά σε ένα επεισόδιο και όλους τους ήρωες που έχουν συνηθίσει και αγαπάν στο ίδιο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν είναι μια ταινία που θα παιχτεί πολύ δυνατά και θα φτιάξει το κοινό να δει για ποιο λόγο κάνουμε το σπιν απ.»

«Όταν τράβηξα το φινάλε της σειράς, τράβηξα τρία φινάλε για να μην ξέρουν τι γίνεται με τον Μαλτέζο, πρώτα ήταν στο δικαστήριο και είδαν ένα φινάλε, μετά τους έβγαλα όλους έξω και τράβηξα ένα δεύτερο φινάλε και το τρίτο το τράβηξα μόνος μου με έναν οπερατέρ. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί. » λέει ο σκηνοθέτης για το φινάλε του τρίτου κύκλου το οποίο θα δούμε μαζί με την έναρξη του τέταρτου τον Δεκέμβρη.

Δικαίωση
Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ακόμα πως η σειρά Δικαίωση έχει υψηλά τεχνικά στάνταρ, καλύτερη εικόνα και ήχο ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο τους «αγκάλιασε» ο κόσμος στα γυρίσματα στη Σύρο και μίλησε για την υπόθεση της σειράς.

//www.youtube.com/embed/Bb6OXSWOUeM