Καφέ της Χαράς: Ο Μανωλάκης και η Βάλια για την επιστροφή στο Κολοκοτρωνίτσι

Καφέ της Χαράς

"Ο πρώτος μου ρόλος σαν παιδάκι είναι τώρα η πρώτη μου δουλειά"

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψε το «Καφέ της Χαράς» καθώς, όπως φαίνεται, δεν είχε κλείσει ο κύκλος της ιστορίας των ηρώων. Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν θερμά και πάλι τη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά στην οποία, πια, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τα παιδιά του Περίανδρου Πώποτα και της Χαράς Χάσκα.

Η Άννα Χατζησοφιά δηλώνει πως “δεν είχε κλείσει η ιστορία” στο Καφέ της Χαράς

Ο λόγος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, ο οποίος ερμηνεύει τον ρόλο του Μανωλάκη και την Έφη Ρασσιά που «ντύνεται» την δικηγόρο, σήμερα, Βάλια.

Συγκινήθηκε ο Χάρης Ρώμας στον αέρα – Η αποκάλυψη για τη σύγκρουση με πρόσωπο του ΑΝΤ1

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδρίτσανο, η όμορφη ανιψιά του Χάρη Ρώμα μίλησε για την συγκίνηση που αισθάνεται επιστρέφοντας 15 χρόνια μετά στο Κολοκοτρωνίτσι!  «Είναι μεγάλη συγκίνηση το ότι ο πρώτος μου ρόλος σαν παιδάκι είναι τώρα η πρώτη μου δουλειά».

«Είναι μεγάλη χαρά που συναντάω ξανά αυτόν τον ρόλο, που τον είχα αγαπήσει, και τώρα, βλέποντας την εξέλιξη του, τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Η μητέρα μου είχε μεγάλη αγωνία, γιατί θέλει να πατώ στα πόδια μου και αυτός ο χώρος είναι σαν να πατάς σε τεντωμένο σκοινί. Αλλά βλέποντας τη μεγάλη μου αγάπη γι’ αυτό που κάνω τώρα, της έχουν φύγει όλες οι αγωνίας. Μου λέει: «Άνοιξε τα φτερά σου και καν’ το με όλη σου την αγάπη» σημειώνει χαρακτηριστικά η Έφη Ρασσιά.

Ο Πάρις Σκαρτσολιάς αναφέρει, με τη σειρά του, πως χρωστάει πολλά στους δυο δημιουργούς του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1. «Στον Χάρη και στην Άννα χρωστώ την επαγγελματική μου κατάρτιση, με τις συμβουλές τους πάνω σε αυτό που αγαπώ και θέλω να κάνω για να εξελίσσομαι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα τα νέα παιδιά. Οι μεγάλοι είναι σεμινάριο, χαζεύω τις σκηνές τους, τους λέω: «Θέλω να σας βλέπω, γιατί απλώς μαθαίνω». Το Καφέ της Χαράς σηματοδότησε την πρώτη μου παρουσία σε αυτόν τον χώρο. Με το που τελείωσα τη σχολή, είναι πάλι η αρχή μου σε αυτόν τον χώρο, οπότε είναι κάπως σημαδιακό» καταλήγει ο νεαρός ηθοποιός.