Η Άννα Χατζησοφιά δηλώνει πως «δεν είχε κλείσει η ιστορία» στο Καφέ της Χαράς

Άννα Χατζησοφιά

"Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε πάντα η σκέψη να το συνεχίσουμε"

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε το «Καφέ της Χαράς» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς βάλθηκε να γυρίσει τους τηλεθεατές στο αγαπημένο… Κολοκοτρωνίτσι ύστερα από 15 χρόνια και τα κατάφερε!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οπότε και προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, η κωμωδία του ΑΝΤ1 κατόρθωσε να σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού και 44% στο δυναμικό κοινό, γεγονός που δείχνει την αναμονή του κοινού.

Η συνδημιουργός του «Καφέ της Χαράς», Άννα Χατζησοφιά μίλησε για τον νέο αυτό κύκλο επεισοδίων στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο.

«Δεν είχε κλείσει η ιστορία. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε πάντα η σκέψη να το συνεχίσουμε» σημείωσε, χαρακτηριστικά, η σεναριογράφος.

«Η Ρένια Λουιζίδου πάντα έλεγε να το ξανακάνουμε. Μετά πλάκωσε η κρίση, αλλά καλύτερα, γιατί έγινε στο χρόνο που θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει. Έχω την αγωνία που έχω πάντα όταν ξεκινάει μια δουλειά. Δεν είναι κάτι διαφορετικό. Η βασική μου αγωνία είναι να είναι καλή η δουλειά. Και η δουλειά θα είναι καλή. Θα αναμετρηθεί επάξια με τον παλιό της εαυτό και μπορεί να είναι και καλύτερη σε κάποια επίπεδα» πρόσθεσε η Άννα Χατζησοφιά.