Η πρεμιέρα του σίριαλ «Είναι Στιγμές»

Δείτε αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο!

Τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς που θα κονταροχτυπηθεί με τα «Κλεμμένα Όνειρα» έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην Αθήνα. Η παραγωγή είναι του Στράτου Μαρκίδη και του Γιάννη Βασιλειάδη οι οποίοι επιπλέον μοιράζονται τη σκηνοθεσία μαζί με τον Δημήτρη Κιτσικούδη και την Ευγενία Οικονόμου. Το σενάριο γράφουν η Άντα Γκούρμπαλη και ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος.

Η ιστορία

Πριν από χρόνια η λαϊκή τραγουδίστρια Ρίτα Απέργη (Μπέσυ Μάλφα) αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της αφήνοντας πίσω της τα παρακμιακά νυχτερινά κέντρα. Έτσι εγκατέλειψε στον φίλο της Θωμά (Γιώργος Νινιός) τη νεογέννητη κόρη της Ζωή (Πηνελόπη Πλάκα) και με τη βοήθεια του εραστή της – μεγαλογιατρού Πέτρου Κροντηρά (Σταύρος Ζαλμάς) δολοφόνησε τον πατέρα του παιδιού της (Μάκη Τσαλίκη). Άλλαξε το όνομά της σε Μαργαρίτα μετακόμισε στην Αθήνα και παντρεύτηκε τον Πέτρο. Μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν την ύπαρξη της κόρης της. Η κόρη της Ζωή ωστόσο θα μάθει την ύπαρξη της μητέρας της και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

Τα πρόσωπα

Λήδα Κροντηρά (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Κόρη του Πέτρου Κροντηρά από τον πρώτο του γάμο. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Αλεξίου (Βασίλης Μπισμπίκης) και έχει εξελιχθεί σε μια καταξιωμένη χειρουργό. Εργάζεται στον Ιατρικό Όμιλο του πατέρα της. Η έλξη που διαπιστώνει πως υπάρχει ανάμεσα στον άντρα και τη Ναταλία (Ελίνα Μάλαμα), κόρη της οικονόμου του σπιτιού (Τζένη Μπότση), θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στη ζωή της.

Πέτρος Κροντηράς (Σταύρος Ζαλμάς): Πλούσιος και γνωστός ιδιοκτήτης Κλινικής. Από τον πρώτο του γάμο με την Κλαίρη έχει μια κόρη, τη Λήδα. Στη διάρκεια του γάμου του, ερωτεύτηκε τη Μαργαρίτα την οποία και παντρεύτηκε όταν η Κλαίρη αυτοκτόνησε. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Κωνσταντίνο (Αλέξανδρος Αμερικάνος).

Θωμάς Καρυπίδης (Γιώργος Νινιός): Ο άνθρωπος που μεγάλωσε τη Ζωή σαν πραγματική του κόρη. Ήταν και παραμένει ερωτευμένος με τη Μαργαρίτα. Είναι ένα πρόσωπο «κλειδί» στην εξέλιξη της ιστορίας.

Κωνσταντίνος Κροντηράς (Αλέξανδρος Αμερικάνος): Είναι ο μοναχογιός του Πέτρου και της Μαργαρίτας. Σπουδάζει Ιατρική.

Μάρθα Γεωργαντά (Τζένη Μπότση): Η οικονόμος στο σπίτι του Κροντηρά. Είναι σύμμαχος της Μαργαρίτας καθώς γνωρίζει την αλήθεια για το παρελθόν της.

Στέφανος Αλεξίου (Βασίλης Μπισμπίκης): Ο σύζυγος της Λήδας Κροντηρά, είναι καθηγητής Πανεπιστημίου. Η έλξη που αισθάνεται για τη Ναταλία (Ελίνα Μάλαμα), θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις.

Ανδρέας Μαράτος (Πέτρος Λαγούτης): Είναι συνάδελφος και στενός φίλος της Λήδας. Γαμπρός του Δημοσθένη Ζακυνθινού (Κώστας Αρζόγλου) και σύζυγος της Βέρας (Αντιγόνη Δρακουλάκη). Ο συγκεκριμένος θα έρθει αντιμέτωπος με την οικογένειά του, εξαιτίας μιας ιστορίας από το παρελθόν.

Δημοσθένης Ζακυνθινός (Κώστας Αρζόγλου): Μέτοχος, Ιδρυτικό Μέλος του Ομίλου μαζί με τον Πέτρο Κροντηρά και πατέρας της Βέρας Ζακυνθινού (Αντιγόνη Δρακουλάκη). Αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

Βέρα Ζακυνθινού (Αντιγόνη Δρακουλάκη): Φίλη της Λήδας Κροντηρά. Εργάζεται ως αρχιτέκτων και έχει μια κόρη επτά χρονών. Με τον σύζυγό της υπήρξε πολύ ερωτευμένη, όμως τον τελευταίο καιρό ταλανίζεται από έντονες αμφιβολίες για το ποιος είναι πραγματικά! Την ανησυχεί το παρελθόν, καθώς η μητέρα της είχε ψυχολογικά προβλήματα και φοβάται μήπως κι αυτή έχει την προδιάθεση.

Χάρης (Κώστας Σόμμερ): Πρώην φίλος της Ζωής και άνθρωπος της νύχτας. Εξαιτίας του η Ζωή βρέθηκε στη φυλακή.

Νικόλας Φωτίου (Πέτρος Μπουσουλόπουλος): Είναι φίλος της Ζωής, αλλά και ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε το απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο…

Περισσότερα latest news »