ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 'Ολες οι λεπτομέρειες της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1!

Το νέο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να μπουν οι τελικές υπογραφές, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στον παραγωγό και τον ΑΝΤ1 και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα από την άλλη βδομάδα.

Η ιστορία έχει να κάνει με τέσσερις γυναίκες που είναι αδερφές μεταξύ τους και κρύβουν μυστικά και πάθη. Τα σίγουρα ονόματα που ήδη έχουν κλείσει είναι η Μπέση Μάλφα, ο Σταύρος Ζαλμάς, ο Γιώργος Νινιός, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ενώ έπαιζε πολύ έντονα το όνομα του Πέτρου Λαγούτη, οι άνθρωποι της παραγωγής αφήνουν κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, αφού ο ηθοποιός δεν έχει δώσει οριστικά τα χέρια, ενώ για τον ίδιο ρόλο έχει μιλήσει και ο «κακός» του «Παρα Πέντε», Αντώνης Καρυστινός!

Τα γυρίσματα στην αρχή θα έιναι πολύωρα, ώστε να προλάβουν να γυριστούν τα πρώτα 20 επεισόδια μέχρι την Πρωτοχρονιά, γιατί το κανάλι του Αμαρουσίου έχει προγραματίσει την προβολή της σειράς για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 19:00. 

Όλοι οι χώροι των γυρισμάτων θα είναι φυσικοί, αν και αυτό θα κοστίσει παραπάνω στην παραγωγή, γιατί στο στούντιο είναι λιγότερα τα έξοδα. Ήδη η παραγωγή έχει νοικιάσει τους εωτερικούς χώρους που θα εκτυλίσσεται η ιστορία της σειράς. Πολλά από τα γυρίσματα θα είναι και σε εξωτερικούς χώρους, παρά τις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα!

Το zappIT θα σας κρατήσει ενήμερους με αποκλειστικές ειδήσεις για όλα τα τελευταία νέα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώτα Μιχαλοπούλου: Τίτλοι τέλους από το δελτίο του ΑΝΤ1

H λαμπερή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1

Η επιστροφή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου