Η Νεφέλη τρώει πόρτα από τον Λεωνίδα;

Ποιες θα είναι οι αποψινές εξελίξεις στο δημοφιλές σίριαλ του MEGA;

Επεισόδιο 66ο

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες κι επειδή ο Μάρκος είναι λεβέντης και το χαίρεται, δε θα μπορούσε να μην τηρήσει την παράδοση. 'Ισως αυτό να του στερήσει το βραβείο, αλλά αυτός έχει το κούτελό του καθαρό! Και φυσικά δε θα υπήρχε καλύτερη αφορμή για να βγάλουν Θέλμα και Λουίζ τις μάσκες τους (μαντέψτε ποιες κρύβονται από πίσω!) και να πιαστούν μαλλί με μαλλί.

Ο Λεωνίδας έχει πάρει την οριστική του (τέλος πάντων…) απόφαση για τη σχέση του με τη Νεφέλη και ένας γύρος χαλασμένου τηλεφώνου ξεκινάει με τον Μαλέα, τη Νεφέλη, τον Αιμίλιο και τον Αλέξη να κάθονται σ' ένα κύκλο μήπως και βγάλουν άκρη. Ποιος θέλει ποιον, ποιος κλαίει για ποιον, ακόμα δεν έχουν καταλάβει! 'Ολη αυτή η παρεξήγηση όμως θα κάνει τον Αλέξη να πάει να βρει τη Νεφέλη την ίδια στιγμή που αποφασίζει να πάει και ο Λεωνίδας (ναι αυτός που αποφάσισε πριν λίγο ότι έχει τελειώσει μαζί της) και όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν (ποτέ δεν ξέρεις…).

Η Τιτίκα μαθαίνει έξαλλη (πόσες ρυτίδες ν' αντέξει πια;) για την copy-paste εκπομπή της Λίζας και αποφασίζει να επέμβει δυναμικά… (δηλαδή να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο!).

Διαβάστε ακόμα

Νικητές και χαμένοι του prime time της Πέμπτης