Νικητές και χαμένοι του prime time της Πέμπτης

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε στο prime time της Πέμπτης. Σειρές, εκπομπές και ταινίες έπεσαν με φόρα στην τηλεοπτική αρένα με σκοπό τη νίκη. Πόσοι κατάφεραν όμως να βγουν ζωντανοί;

Το στέμμα τους φόρεσαν και χθες οι «Βασιλιάδες». Η δημοφιλής σειρά του MEGA έπιασε και χθες κορυφή, κλείνοντας με ποσοστό 34%.

Λίγο πιο κάτω συναντάμε το «Πάμε Πακέτο». Το χθεσινό παρατεταμένο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει πιο αργά η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, κάτι όμως που δεν επηρέασε τη δυναμική της, αφού συγκέντρωσε το 29,6% των τηλεθεατών.

Αυτός που επηρεάστηκε άμεσα από την αλλαγή της ώρας της Βίκυς Χατζηβασιλείου ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο «Όμορφος Κόσμος» βρέθηκε απέναντι από το «Πάμε Πακέτο» σε όλη τη διάρκειά του, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στο 17,1%.

Και οι επιδόσεις της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα δεν ήταν και οι καλύτερες, μιας και …έφαγε και αυτή το πακέτο της Βίκυς. Στο 13,1% περιορίστηκε η θεαματικότητα του «Αμαρτήματος», στο 11,6% η σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος».

Η βραβευμένη αμερικανική σειρά του STAR, «The Closer» σταθερή στο κοινό της, ολοκληρώθηκε με 11%, ενώ 9,8% έγραψαν οι μετρητές της Nielsen για την ταινία που ακολούθησε, «Εντιμότατοι Διαρρήκτες».

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

O πατέρας του τον απέρριψε από τη γέννησή του, οι αδερφές του δέχτηκαν να τον συναντήσουν;