Γη της Ελιάς: Σοκαριστικές εξελίξεις με την Αρετή και τον Ισίδωρο

Γη της Ελιάς

Έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα στη Γη της Ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Η Γη της Ελιάς, πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα κάποιες δραματικές εξελίξεις που έχουν στο επίκεντρο τις οικογένειες Καπερνάρου και Βρεττάκου. Η Αρετή, μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο, μένει ανάπηρη και πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό, ενώ ο Ισίδωρος, λόγω των πιέσεων που δέχεται για τα κληρονομικά, παθαίνει ανακοπή καρδιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αρετή μένει ανάπηρη

Ο Στάθης συλλαμβάνεται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Χάιδως, στην οποία δεν έχει καμία εμπλοκή, με αποτέλεσμα η Ιουλία να αναγκαστεί να του δώσει άλλοθι. Έτσι η παράνομη σχέση τους αποκαλύπτεται.

Η Αρετή, θολωμένη, παίρνει το αυτοκίνητό της και έχει μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα. Όπως γράφει στο TV O’CLOCK ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί διαπιστώνουν ότι η σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων επηρέασε κάποια σωματική λειτουργία και δεν θα μπορεί να περπατήσει. Ο μόνος τρόπος για να μη μείνει ανάπηρη είναι μια ριψοκίνδυνη επέμβαση.

Ο Στέφανος ρωτάει τον πατέρα του πότε θα φύγει από το σπίτι για να ζήσει τον έρωτά του με την Ιουλία και η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο προκειμένου να φροντίζει την μητέρα της. Αργότερα, η Αρετή βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στην επέμβαση που θα την βοηθήσει να περπατήσει ξανά ή όχι. Επιπλέον, ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, αλλά υπό όρους.

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παθαίνει ανακοπή καρδιάς

Η Αντιγόνη προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα παραθυράκια που υπάρχουν στη νομοθεσία ώστε ο Ισίδωρος να προχωρήσει επιτέλους στο τεστ DNA και να την αναγνωρίσει ως κόρη του. Συγχρόνως όμως βλέπει την περιουσία του να απειλείται και ο γιος του ο Μάνος ζητάει να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Αργότερα, ο Ισίδωρος νιώθει έναν ξαφνικό πόνο στο στήθος και λιποθυμάει μέσα στο μαγαζί του Πότη. Εκεί βρίσκεται η Αντιγόνη, η οποία διαπιστώνει ότι έχει πάθει ανακοπή καρδιάς. Του δίνει τις πρώτες βοήθειες και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.