Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τους βρικόλακες!

Μία από τις πιο αγαπημένες παγκοσμίως τηλεοπτικές νεανικές σειρές με βρικόλακες έρχεται τις επόμενες μέρες μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Το κανάλι της Κηφισιάς από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή, θα προβάλλει διπλό επεισόδιο της νεανικής σειράς μυστηρίου «The Vampire Diaries».

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Ελ Τζέι Σμιθ, που έχουν γίνει best seller, ενώ στην Αμερική ολοκληρώθηκε η προβολή του 4ου κύκλου της, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Δημιουργοί της είναι οι Λέσλι Μόργκενστεϊν και Μπομπ Λέβι, που υπογράφουν και την επιτυχημένη νεανική σειρά «Gossip Girl». Η σειρά βραβεύτηκε το 2010 από τα People’s Choice Awards ως «Νέα Αγαπημένη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά» ενώ από το 2010 η σειρά και οι πρωταγωνιστές της, απέσπασαν 14 βραβεία στα “Teen Choice Awards”, στα οποία αυτοί που ψηφίζουν είναι ηλικίας 13 έως 19 ετών.

Τι θα δείτε λοιπόν… ξεφυλλίζοντας «Τα ημερολόγια ενός βρικόλακα»;

Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο αλλά και η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει να φροντίσει και τον Τζέρεμι, το 15χρονο προβληματικό αδελφό της.
Η γνωριμία της με ένα νέο παιδί στο σχολείο, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί ούτε να περάσει από το νου της ότι ο εφιάλτης…της κρατάει το χέρι!

Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας. Αντίθετα ο αδελφός του Ντέιμον είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα.

Για το τι θα γίνει, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τη σειρά «The Vampire Diaries» στο STAR. Άλλωστε μετά από τόσα οικονομικά μέτρα που μας… ρουφούν το αίμα, οι περιπέτειες των βρικολάκων είναι, αν μη τι άλλο, διασκεδαστικές και… αναίμακτες!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι θα περάσουν σήμερα από δοκιμαστικό για το «Μες στην καλή χαρά»;