Ποιοι θα περάσουν σήμερα από δοκιμαστικό για το «Μες στην καλή χαρά»;

Θα μπορούσαμε να πούμε «συμβαίνει τώρα», αλλά η αλήθεια είναι ότι θα συμβεί σε λίγες ώρες. Κι όλα αυτά για να είναι… μες στην καλή χαρά.

Να σας εξηγήσουμε όμως, τι εννοούμε.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALPHA θέλουν να κάνουν αλλαγές στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού. Παρά την επιτυχία της, πολύ σωστά οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν να κάνουν διάφορες… επιδιορθωτικές αλλαγές στην ψυχαγωγική εκπομπή.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των αλλαγών, είναι και το παρεάκι της Ναταλίας που για κάποιους λόγους, δεν «έδεσε» τόσο πολύ. Έτσι, εκτός από το Θέμη Γεωργαντά που θα συνεχίσει να είναι «Μες στην καλή χαρά», οι υπεύθυνοι της εκπομπής όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το Newsit, πρότειναν στον Παύλο Σταματόπουλο να επιστρέψει.

Το ερώτημα όμως, είναι ποιοι άλλοι θα είναι στο παρεάκι της εκπομπής που με τον έως τώρα προγραμματισμό πρόκειται να ξεκινήσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Για το λόγο αυτό σήμερα και μάλιστα σε λίγες ώρες, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά με ορισμένα πρόσωπα για να διαπιστώσουν οι υπεύθυνοι του σταθμού, κατά πόσο «δένουν» με την παρουσιάστρια on air. Ποια είναι όμως, αυτά τα πρόσωπα;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο σημερινό δοκιμαστικό που θα γίνει στο «Studio Pro» θα είναι η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Ένεζλη, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ένα ακόμα πρόσωπο όμως, που θα βρεθεί σήμερα στον καναπέ της εκπομπής, διεκδικώντας να κάθεται εκεί όλη την επόμενη σεζόν είναι η ηθοποιός Κατερίνα Χιωτίνη που είναι στο βασικό καστ της σειράς «Βασιλιάδες» που προβάλλει το MEGA, υποδυόμενη τη Νάντια, τη σέξι γραμματέα και ερωμένη του Αιμίλιου, κατά κόσμο Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Να δούμε λοιπόν, πώς θα πάει το σημερινό δοκιμαστικό, ποιοι θα έχουν «χημεία» με τη Ναταλία Γερμανού on camera και θα είναι την επόμενη σεζόν «Μες στην καλή χαρά»!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Η επικρατέστερη παρουσιάστρια για το Μες Στην Καλή Χαρά