Δε θα πιστεύετε ποιες είναι οι αμοιβές των Τούρκων σταρ

Δείτε τις αμοιβές τους

Χαλίτ Εργκέντς, Τουμπά Μπουγιουκουστούν, Μπερέν Σαάτ, Μεριέμ Ουζερλίμ, Κιβάτς Τατλιτούγ, Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Μπεργκιουζάρ Κορέλ, Εγκίν Ακιουρέκ, Νεμπαχάτ Τσεχρέ έχουν μπει στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις τουρκικές σειρές που κάνουν επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ακι σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων. 

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και τα όσα δημοσιεύει στο περιοχικό TVZAPPING οι ηθοποιοί αυτοί είναι και πολύ καλά αμοιβόμενοι. Αλλά μία και μόνο αποτυχία μπορεί να τους κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ…

Χαλίτ Εργκέντς: Για κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπης» αμείφθηκε με 73.000 ευρώ

Τουμπά Μπουγιουκουστούν: Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της σειράς διαμάντια και έρωτας για να πει το ναι στους παραγωγούς τυης σειράς ζήτησε και πήρε 52.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο από τα 13 του πρωτου κύκλου της περιπετειώδους σειράς.

Μπερέν Σαάτ: Η … Φατμαγκιούλ είδε το κασέ της να υποχωρεί στο δεύτερο κύκλο της «Εκδίκησης», από τις 62.000 ανά επεισόδιο σε 50.000 ανά επεισόδιο εξαιτίας και της πρώσης της θεαματικότητας. Ωστόσο για τον ρόλο της Σουλτάνας Κιοσέμ ζητά 60.000.

Η Μεριέμ Ουζερλί οδηγήθηκε εκτός σειράς αν και ζήτησε μόλις 43.000 ευρώ καθώς διεκδικούσε εξτρά χρήματα για τις προβολές στο εξωτερικό, κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο για τον πρωταγωνιστή.

Κιβάτς Τατλιτουγ: Μετά την επιτυχία της σειράς «Kouzey – Guney» ζήτησε και πήρε από το κανάλι 54.000 ευρώ το επεισόδιο για το «Κουρτ και Σερά»

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Στον δεύτερο κύκλο του Karadayi αμείφθηκε με 35.000 ερυώ ανά επεισόδιο, ενώ στον τρίτο κύκλο οι αμοιβή του ανα επεισόδιο θα αυξηθεί ανά 7.000 ευρώ.

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Ως Φεριντέ ζήτησε 42.000 ευρώ ανα επεισόδιο για τη συνέχεια της σειράς

Ενγκίν Ακιουρέκ: Ο Κερίμ στη «Φατμανγκιούλ» συνεχίζει τώρα ως Ομέρ στο «Διαμάντια και Έρωτας» εισπράττοντας ανα επεισόδιο το ποσό των 20.000 ευρώ.

Νεμπαχάτ Τσεχρέ: Αμείβεται με 23.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του «Διαμάντια και Έρωτας»

Διαβάστε ακόμα:

Σε ποιον πρότειναν να υποδυθεί τον Σουλεϊμάν λόγω ομοιότητας;

Μπουράκ Οζτσιβίτ: Μπαίνει στο «Karadayi»;