Απόψε στη ΝΕΤ η πρεμιέρα του βραβευμένου Borgen – Συνωμοσίες Εξουσίας

Η μεγάλη δανέζικη σχολή επιστρέφει με μια εξαιρετική σειρά για την πολιτική και την εξουσία, μεταφέροντας τη μαγεία του κινηματογράφου στη μικρή οθόνη.

Η πολιτική σειρά που έγινε πρώτο θέμα στον Λευκό Οίκο και τη Downing St., ρίχνει φως στους σκοτεινούς διαδρόμους της εξουσίας, εκεί που η πολιτική γίνεται δράμα και οι πρωταγωνιστές της κεντρικής σκηνής απειλούνται από τους «κομπάρσους». Μια σειρά για τα πολιτικά πάθη, που μάγεψε κοινό και κριτικούς, προκαλώντας … φανατισμό στην τηλεθέαση! 

Κεντρικό πρόσωπο είναι η Brigitte Nyborg, μια φιλόδοξη νεαρή πολιτικός, η οποία καταφέρνει να εξασφαλίσει μια περίλαμπρη νίκη για το κόμμα της και να αναρριχηθεί στον πρωθυπουργικό θώκο. Έρχεται έτσι αντιμέτωπη με την πολιτική ίντριγκα, προσπαθώντας καθημερινά να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά της εξουσίας και τους ανθρώπους που την περιστοιχίζουν.

Στην ομάδα των στενών συνεργατών της ξεχωρίζουν ο κυνικός σύμβουλος επικοινωνίας Kasper και η δημοσιογράφος Katrine, που δουλεύει μεθοδευμένα για τη δημόσια εικόνα της Brigitte.

Eπεισόδιο 1

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μέρα των εκλογών έχει αρχίσει και είναι γεμάτη εκπλήξεις σε πολλά μέτωπα καθώς στη Δανία ετοιμάζονται για κοινοβουλευτικές εκλογές. Η Μπριγκίτε Νάιμποργκ που για πρώτη φορά ως πρόεδρος του κόμματος κατεβαίνει σε εκλογές αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αγνοήσει τις οδηγίες των συμβούλων της και να κάνει αυτό που πιστεύει. Άραγε οι ψηφοφόροι θα την επιβραβεύσουν ή θα την τιμωρήσουν για αυτή της την επιλογή. Σ’ έναν επαγγελματικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αγώνα με έπαθλο την εξουσία τόσο ο Σύμβουλος Τύπου Κάσπερ Τζουλ όσο και η δημοσιογράφος Κατρίν Φόνσμαρκ τίθενται στο περιθώριο.

Απόψε στις 22:05 στη ΝΕΤ.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ποιό κανάλι απαντά στα τουρκικά με σειρά από τη Δανία!

Κατάφερε το Downton Abbey να «χτυπήσει» την τηλεθέαση των τουρκικών σειρών;