ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχονται περισσότερα… αμαρτήματα!

Είναι γνωστές οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, με αποτέλεσμα να μειώνονται συνεχώς οι παραγωγές καινούργιων εκπομπών.

Αισθητή μείωση όμως, υπάρχει και στην παραγωγή ελληνικών σειρών, με αποτέλεσμα όσο περνά ο καιρός, το τηλεοπτικό τοπίο να γεμίζει όλο και περισσότερο με τούρκικες σειρές. Ως εκ τούτου λοιπόν, αποφάσεις όπως αυτή που έλαβαν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα σε όλους όσοι εργάζονται στις εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, αλλά και στους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν τις ελληνικές σειρές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να εγκρίνει την παραγωγή ακόμα τεσσάρων επεισοδίων της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου» που γράφει και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. Να θυμίσουμε ότι η σειρά είχε αρχικά εγκριθεί για δεκατρία επεισόδια, ενώ την περυσινή σεζόν προβλήθηκαν τα εννέα από αυτά, οπότε είχαν απομείνει ακόμα τέσσερα επεισόδια. Ο ΑΝΤ1 όμως, ενέκρινε την παραγωγή ακόμα τεσσάρων επεισοδίων ώστε την καινούργια σεζόν να προβληθούν οκτώ συνολικά επεισόδια. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται το «Αμάρτημα» να πάρει την έγκριση για ακόμα δύο, ώστε τελικά να προβληθούν δέκα καινούργια επεισόδια για να ολοκληρωθεί η σειρά.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι για αυτά τα επεισόδια ο Αλέξανδρος Ρήγας θέλει να χρησιμοποιήσει και πολλούς guests. Έτσι, όπως σας ενημερώσαμε πρώτα από το Newsit, την επόμενη βδομάδα πρόκειται να «αμαρτήσει» ο «Μάρκος Βασιλιάς», ο ήρωας από τους «Βασιλιάδες» του MEGA, δηλαδή ο πολύ καλός ηθοποιός Κώστας Κόκλας. Επίσης, χθες οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή της Εβελίνας Παπούλια σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί και ο Τόνι Δημητρίου. Και βέβαια, εκκρεμεί η απάντηση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου, για το αν θα εμφανιστεί στη σειρά υποδυόμενος… τον εαυτό του. Πάντως, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλοί ακόμα guests που θα… αμαρτήσουν, ενώ να σημειώσουμε ότι με τον έως τώρα προγραμματισμό, «Το αμάρτημα της μητρός μου» πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο Νοέμβριο.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος… Βασιλιάς πάει στον ΑΝΤ1;