ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος… Βασιλιάς πάει στον ΑΝΤ1;

Είναι από τις πιο πετυχημένες σειρές της προηγούμενης σεζόν. Ο λόγος για τους «Βασιλιάδες» του MEGA που παρά τη σαρωτική τους πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, οι συντελεστές εξακολουθούν να μην βλέπουν το… χρώμα του χρήματος.

Βέβαια, όπως λέγεται, όλα πρόκειται να διευθετηθούν τις επόμενες μέρες, καθώς σε λίγο καιρό πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα καινούργια επεισόδια της σειράς και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν πάνε στο ταμείο, δεν πάνε ούτε για γύρισμα.

Ωστόσο, ένας από τους βασικότερους πρωταγωνιστές θα μπει για γύρισμα, αλλά όχι για τη σειρά του MEGA, αλλά για σειρά… των απέναντι, δηλαδή του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κόκλας, που υποδύεται το Μάρκο Βασιλιά, την επόμενη βδομάδα θα κάνει γυρίσματα για τη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» που γράφει και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν διευθυντή… στριπτιτζάδικου και όπως καταλαβαίνετε, θα πέσει πολύ γέλιο.

Να σημειώσουμε δε, ότι αυτή η συνεργασία «ψήνεται» εδώ και πολλούς μήνες και είχαμε αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, αλλά λόγω των γυρισμάτων που είχε ο Κόκλας για τους «Βασιλιάδες» δεν μπορούσε να γίνει. Την επόμενη βδομάδα όμως, ο ηθοποιός θα… αμαρτήσει και έτσι θα τον δούμε και στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ το χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» που διασκεύασαν και θα σκηνοθετήσουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου και θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο «Λαμπέτη».

Όσο για το «Αμάρτημα της μητρός μου», αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας σκοπεύει να συνεχίσει τα… δυνατά guests. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί αν σε ένα από τα καινούργια επεισόδια, θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 και την Εβελίνα Παπούλια.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ με τους Βασιλιάδες