Αποχωρεί από τη σειρά και οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι

Ήλιος

Ποιες είναι οι επόμενες πολύ σημαντικές δουλειές του ηθοποιού;

Ο Γιώργος Καραμίχος, τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου πραγματοποιούσε την διεθνή του επαγγελματική πορεία, στην Ελλάδα και πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η παρουσία του, όμως, στην αγαπημένη σειρά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, φτάνει στο τέλος της. Ο λόγος; Η καριέρα του στο εξωτερικό ετοιμάζεται για ακόμη πιο ψηλά σκαλοπάτια…

Γιώργος Καραμίχος

Ο αγαπημένος ηθοποιός που διαθέτει πολλές περγαμηνές εντός και εκτός Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει τα φτερά του σε Ευρώπη και Αμερική, συμμετέχοντας σε διεθνείς κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ παράλληλα φοίτησε και στη συνέχεια -δίδαξε και συνεχίζει να διδάσκει- στην περίφημη σχολή Stella Adler.

Η καριέρα του στο εξωτερικό συνεχίζεται και δυστυχώς θα τον κρατήσει μακριά από τον Ήλιο, για τον οποίο δεν παραλείπει να εκφράζει πόσο του άρεσε συνολικά, ως ιδιαίτερα απαιτητική και άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Ο Γιώργος Καραμίχος, λοιπόν, όπως μαθαίνουμε, από τα μέσα Φεβρουαρίου δεν θα είναι στον Ήλιο, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις σε Αμερική και Ευρώπη δεν του το επιτρέπουν. Το Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μία παράσταση βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, όπου σκηνοθετεί και παίζει, και η οποία κατόπιν θα έρθει και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη.