Ζήνα Κουτσελίνη: «Δε με …έφαγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

«Έβαλα κι εγώ την υπογραφή μου να γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κεντρική παρουσιάστρια»
Καλεσμένη στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για την αποχώρηση της από το κανάλι της Κάντζας και το αν έπαιξε ρόλο σε αυτό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως ήθελαν οι φήμες.

«Είναι αρχή μου και σε επαγγελματικά θέματα δεν μου αρέσει να απαντά ο άλλος με χιούμορ γιατί το νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα. Θα πω λοιπόν το εξής, ότι εγώ στον Alpha πήγα ως διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών και ανέλαβα όπως το είχα κάνει και στο παρελθόν την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από πάνω. Ό,τι έκανα στον Alpha πήγαιναν όλα καλά. Και το Happy Day και τα telemarketing που στήσαμε και το καλοκαιρινό. Η εκπομπή λοιπόν η περσινή, το «Μες στην καλή χαρά» – και θα το συζητήσουμε σε λίγο γιατί δεν βλέπω να κάνει κάτι η πρωινή ζώνη όποιος και να την έκανε – έκλεισε με τα ίδια ποσοστά που έκλεισε η Ναταλία Γερμανού τις προηγούμενες χρονιές, που ήταν μια πολύ δυνατή παρουσιάστρια, πολύ δυνατή εκπομπή. Εγώ λοιπόν κλήθηκα να κάνω ένα πρόγραμμα με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο οποίο έβαλα κι εγώ την υπογραφή μου να γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κεντρική παρουσιάστρια, βρίσκοντας δίπλα της ανθρώπους για να την πλαισιώσουν. Κάναμε λοιπόν πάρα πολλά δοκιμαστικά και καταλήξαμε σε μία τετράδα που για εμένα ήταν πολύ καλή.

Ήρθαν τα πρώτα νούμερα με τον ανταγωνισμό, την πρώτη ημέρα έσκισε, με την έννοια ότι έκανε ένα πολύ καλό ποσοστό, ενώ η Κατερίνα καθόλου. Την δεύτερη μέρα υπήρξε μια μικρή ανατροπή, πήγε λίγο καλύτερα η Κατερίνα, πάλι πρώτη η Κωνσταντίνα και έρχεται η επόμενη εβδομάδα που δυστυχώς πεθαίνει ο μπαμπάς της Κατερίνας, κι έχουμε την επόμενη μέρα που η εκπομπή είναι…

Καλούμαι λοιπόν να δώσω εξηγήσεις γιατί αυτή η εκπομπή δεν πήγε καλά όπως πέρυσι. Κι εκεί λοιπόν τους λέω ότι κοιτάξτε να δείτε, πήραμε όλοι μια απόφαση να είναι παρουσιάστρια η Κωνσταντίνα. Κι εγώ να βγω παρουσιάστρια αύριο το πρωί επειδή να είναι η δουλειά μου και το έχω κα΄νει τόσα χρόνια και η Φαίη Σκορδά όταν βγήκε 9% έκανε. Θα πρέπει να στηθεί το πρότζεκτ. Έδινα λοιπόν εξηγήσεις γιατί ήρθε αυτός ο καλεσμένος και δεν ήρθε ο άλλος, γιατί κρίνω στα 23 χρόνια ξέρω καλύτερα ποιος καλεσμένος μπορεί να μου πουλήσει. Όχι αυτόν τον καλεσμένο δεν τον έφερες σε εμάς γιατί ήθελες να πάει σε μία άλλη ψυχαγωγική εκπομπή. Στο δικό μου λοιπόν μυαλό όλα αυτά στροβίλιζαν κάπως και κάποια στιγμή είπα ότι αν δε σας κάνω για αυτό που με διαλέξατε ενώ πέρυσι το έκανα καλά, αποδεσμεύστε με από αυτό. Τι πιο έντιμο να πω. Εγώ ό,τι έχω πει για την Κωνσταντίνα ως παρουσιάστρια και ως αυτό που πιστεύω, το πιστεύω μέχρι τέλους. Δε θα βγω να πω ψέματα.

Από εκεί και πέρα το αν με «έφαγε» ή δεν με «έφαγε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θεωρώ ότι δεν έχει τόσο μεγάλο στόμα για να με φάει. Θεωρώ ότι την απόφαση την παίρνει το κανάλι. Άρα η ευθύνη είναι στο κανάλι και το λέω ευθέως. Δεν έχω κάτι με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είναι μια παρουσιάστρια που ο καιρός θα δείξει αν θα φτάσει κάπου, αν θα μείνει σε αυτό το χώρο ή θα φύγει όπως ήρθε. Αυτό όμως θα το δείξει ο κόσμος και ο καιρός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι δε με «έφαγε» η Κωνσταντίνα.»

https://www.youtube.com/embed/AK6zD_izRCg