Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Τα παίρνω όταν τα κορίτσια στο GNTM δεν καταλαβαίνουν…»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Δεν είμαι με συνταγογράφηση. Δεν είμαι τρελή έτσι απλώς επειδή ξύπνησα.»

Η art director που οι τηλεθεατές του GNTM αγαπούν να βλέπουν και να σχολιάζουν για την αυστηρότητα της και τον άμεσο τρόπο της μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο Ooh la la για την εμπειρία της στο ριάλιτι και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει:«Όταν πρέπει «τα χώνω». Δεν είμαι με συνταγογράφηση. Δεν είμαι τρελή έτσι απλώς επειδή ξύπνησα. Όταν πρέπει να τους φωνάξω τους φωνάζω. Όταν δεν πρέπει, δεν τους φωνάζω. Όταν λένε ότι δεν κατάλαβαν το κονσεπτ τα παίρνω στο κρανίο. Εμείς τους το έχουμε εξηγήσει άπειρες φορές πριν μπει στη διαδικασία της φωτογράφησης και πάνε να κριθούν και λένε: «Δεν το κατάλαβα!».

Για το περιστατικό με τα παπούτσια και την ατάκα της σχολίασε: «Τα παπούτσια ήταν για τα μπουζούκια. Ήταν για να έρθεις σε κάστινγκ πρωί; Ένα κορίτσι που είναι 18 χρονών και έρχεται να τη δω δεν μπορεί να είναι ντυμένη έτσι.»

Ενώ όσον αφορά στα σχόλια που δέχεται για την τηλεοπτική της παρουσία δήλωσε:«Δεν είναι ανάγκη ούτε να μας γουστάρουν όλοι, ούτε να μας μάθουν κι όλοι.  Δεν νιώθω ενοχές… Για ποιον λόγο να νιώθω;».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!