Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Ζω καλά” που προβλήθηκε, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε τόσο για την διαχείριση στην περίοδο της εμμηνόπαυσης όσο και στην προσπάθεια να ανταποκριθεί στις καθημερινές της ανάγκες όταν ήρθε αντιμέτωπη με την ανορεξία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε αρχικά πως “έχω μπει στην εμμηνόπαυση, όπου χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Είναι μια φυσιολογική φάση στη ζωή της γυναίκας που, όμως, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Το σώμα αλλάζει, χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτεΐνη αλλά θέλει κι άλλα πράγματα”.
“Μια αλλαγή που έχω κάνει για να ζω καλά είναι πως, όσο μεγαλώνω, έρχομαι σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό μου. Είμαι πιο αληθινή με εμένα και τους γύρω μου. Κάτι που δεν μου αρέσει, το καταθέτω, το αλλάζω αν μπορώ, φεύγω από καταστάσεις που δε μου αρμόζουν”.
“Γυμναζόμουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαταραχής πρόσληψης τροφής, ήμουν χορεύτρια. Είχα λεπτύνει, βεβαίως , πάρα πολύ τον καιρό που είχα ανορεξία, από τα 15 μέχρι τα 18 μου περίπου”.
“Είχα χαθεί τόσα πολλά εκείνη την περίοδο, όπως η διάθεση μου. Μετά βίας προσπαθούσα να ανταποκριθώ και ανταποκρινόμουν στις καθημερινές μου ανάγκες. Όταν βγήκα από αυτή τη διαδικασία, δεν έκανα ποτέ ακραίες δίαιτες” παραδέχθηκε, εν συνεχεία, η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ