Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η art director με το λεοπάρ που «λύγισε» τις διαγωνιζόμενες του GNTM!

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Οι ατάκες - «δηλητήριο» της Ζενεβιέβ Μαζαρί που προκάλεσαν αίσθηση στους τηλεθεατές του GNTM!

Στρατηγός Genevieve στο Τάγμα του Next Top Model. Αυτόν τον τίτλο πήρε η art director (Genevieve Majari (Ζενεβιέβ Μαζαρί) η οποία βρισκόταν στο πλευρό του Βασίλη Ζούλια στη φάση του Bootcamp και βοήθησε στην αναζήτηση ρούχων για τις υποψήφιες. Σκληρή στις αντιδράσεις της, έδινε αυστηρές εντολές στα κορίτσια που δεν σήκωναν δεύτερη κουβέντα και φυσικά δεν έλειπαν τα καυστικά της σχόλια.

«Αγάπη, αυτά τα παπούτσια μόνο αν θα μας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο. Δεν καταλαβαίνω τι παπούτσι είναι αυτό! Προτιμούσα να σας δω ξυπόλητες».

«Πήγαινε να φας».

«Πολύ κουνάς την περιφέρεια σου αγάπη», είναι μερικές μόνο από τις ατάκες της που αγαπήθηκαν στο Greece’s Next Top Model.

Ποια είναι όμως η Genevieve Majari;

Σπούδασε Art & Design στον Καναδά (1993-1998). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον χώρο του modeling και συνεργάστηκε με πολλούς σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary, Ορσαλία Παρθένη κ.α. Ανήσυχο πνεύμα, από το 2005 ως και το 2007 ταξιδεύει στη Κεντρική και Νότια Αμερική σε αναζήτηση νέων ερεθισμάτων και εμπειριών. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με την δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους Ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά και τώρα οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από το Greeece’s Next Top Model.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!