Ζάχος Χατζηφωτίου: «Η τελειωτική ρήξη με την Τζένη Καρέζη ήρθε όταν…»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος

Ο 92χρονος δημοσιογράφος έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη και για αυτή μίλησε στην εκπομπή «Τα λέμε…». Για τους 5 γάμους που έχει κάνει και γιατί τελείωναν στα 3 χρόνια και αποκάλυψε γιατί δεν έκανε περισσότερα παιδιά. Μίλησε ακόμα για την Τζένη Καρέζη, τον χωρισμό τους που ήρθε με αφορμή μία συνάντηση του, το ατύχημα που είχε κάνοντας ράλι αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης σήμερα.

Τι έφταιγε και οι γάμοι του τελείωναν στα τρία χρόνια: «Η νοοτροπία μου, ότι όταν ο έρως σταματήσει δεν έχεις λόγο να είσαι με έναν άνθρωπο και να τσακώνεσαι»

Γιατί δεν έκανε άλλα παιδιά: Δεν είχα όρεξη. Κλαίγαν τα παιδιά, φωνάζαν. Γενικά όλα τα παιδιά ελληνικής καταγωγής. Διότι στη μϋκονο ε΄ρχονταν οικογένειες με δέκα παιδάκια αμερικάνικα δε τα άκουγες

Για τον χωρισμό του από την Τζένη Καρέζη: «Ένα μερημέρι κατέβαινα από μία τράπεζα στο Παρίσι και συνάντησα μια πρώην φιλενάδα μου, την πριγκίπισα και όπως είμαστε της λεω πάμε να φάμε παρέα να τα πούμε. Και έριξα μια ματιά στο βάθος και πήρα είδηση φάτσες ελληνικές. Πηγαμε στο ξενοδοχείο να πιουμε έναν καφέ και σου λέει ε αυτή η γυναίκα πάει απάνω, στο δωμάτιο. Βάλαν και τα δικά τους μέσα, ότι το τετ α τετ ήταν συγκλονιστικό, που δεν ήταν. Μόλις γύρισα χάλασε ο κόσμος. Εγώ είμαι η Τζένη Καρέζη και δε μπορείς να με κερατώνεις»

Για την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Αυτές οι δύο τσακωνόντουσαν, αλλά όταν πηγαίναν καλά οι δουλειές τους ήταν οι καλύτερες φίλες. Η Αλίκη δεν ήταν πολύ καλό παιδί. Η Αλίκη αγαπούσε την Αλίκη».

Δείτε όλα όσα είπε στη συνέντευξή του:

//www.youtube.com/embed/Vi8m6nYC9AM