Υρώ Μανέ: Παίρνει θέση για την απεργία των ηθοποιών

Υρώ Μανέ

"Η εξουσία ακούει όσα θέλει να ακούσει και όσα τη βολεύει να ακούσει" σημειώνει η Υρώ Μανέ για το Προεδρικό Διάταγμα 85.

Η Υρώ Μανέ κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας στον καναπέ του Studio 4.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο κλείσιμο της συνέντευξης αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα των ημερών με τη 48ωρη απεργία του κλάδου της, με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα 85.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, μήπως και ξεκουνήσει λιγάκι αισίως η Κυβέρνηση, ξυπνήσει και κάτι κάνει τέλος πάντων» ανέφερε αρχικά η Υρώ Μανέ.

«Να σας πω κάτι και να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Η εξουσία έχει πάντα έναν τρόπο να αφομοιώνει, να στρογγυλεύει και να κουκουλώνει τα πράγματα, να τα φέρνει στα μέτρα της. Αυτό μην το ξεχνάμε ποτέ. Ακούει όσα θέλει να ακούσει και όσα τη βολεύει να ακούσει» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Μιλάω για την εξουσία. Το παιχνίδι της εξουσίας ξέρουμε όλοι πως παίζεται. Το ‘χουμε δει, το ‘χουμε βιώσει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βρεθεί μία λύση για τα νέα παιδιά, αυτά κυρίως στηρίζουμε. Είναι πραγματικά «στα κάγκελα», είναι ένας δίκαιος αγώνας, η υποβάθμιση αυτή δεν πρέπει να περάσει. Η κυβέρνηση πρέπει να ρίξει πολύ φως σε αυτή την υπόθεση» επεσήμανε η Υρώ Μανέ.

«Πιστεύω ότι θα το καταλάβει. Είμαστε και σε προεκλογική περίοδο και δε συμφέρει καθόλου να γίνονται αυτά τα πράγματα» είπε κλείνοντας η δημοφιλής ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται πως η Υρώ Μανέ διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.