Ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Στέλνει ένα μήνυμα ο κόσμος ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή»

«...αναφερόμαστε αν ο Κουβέλης πήρε 1% και ποιος χέστ...»

Μιλώντας για τα εκλογικά αποτελέσματα στην παρέα του Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ανφερθεί στους μεγάλους νικητές και τους μεγάλους χαμένους της χθεσινής βραδιάς:

«Αν πουμε ποιοι ήταν οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι, αδιαμφισβήτητα ήταν νικητήτς ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρώτη φορά που καθαρόαιμα αριστερό κόμμα στην Ελλάδα με κόκκινο σηματάκι έρχεται πρώτο στις εκλογές. Για μένα κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχασε η Ν.Δ, κέρδισε η κυβέρνηση, δηλαδή ΠΑΣΟΚ – ΝΔ αθροιστικά. Το ΠΑΣΟΚ απορώ πως βγαίνουν και λένε οι ΠΑΣΟΚοι ότι κέρδισαν όταν παίρναν 45% και πήραν 8%. Θεωρώ ότι για μένα πρέπει να βγει ένας νόμος να καταργηθούν οι δημοσκοπήσεις, κάνουν τεράστιο κακό. Γιατί οι δημοσκοπήσεις δίναν στο ΠΑΣΟΚ 4% και 3%, τώρα που παίρνει 8% λένε επιτυχία. Τί επιτυχία; Η επιτυχία είναι σύμφωνα με πόσο είχες όχι πόσο σου δίνουν.

Ο μεγάλος νικητής αδιαμφισβήτητα είναι η Χρυσή Αυγή. Τέλος. Αυτός είναι ο νικητής των εκλογών. Τραγικο ξετραγικό Θέμη, διαφωνώ πλήρως μαζί σου, δεν ψηφίζει τραγικά ο κόσμος. Στέλνει ένα μήνυμα ο κόσμος ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή. Εμένα πολλοί φίλοι μου που δεν είναι φασίστες ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Στέλνει ένα μήνυμα ο κόσμος, το τραγικό είναι ότι οι άλλοι δε το αντιλαμβάνονται. Δηλαδή με τον αποκλεισμό, με το να μη τους καλούν στα πάνελ, με το να τους έχουν φυλακή χωρίς να έχουν πείσει τον κόσμο ότι πρέπει να είναι φυλακή. Εγώ δε σου λέω, είναι εγκληματίες; Φυλακή. Πείστε τον κόσμο. Ο κόσμος δεν έχει πειστεί ότι αυτοί είναι φυλακή. Να είναι λοιπόν αυτοί φυλακισμένοι και μισό εκατομμύριο Έλληνες να τους ψηφίζουν.

Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν το τραγικό και δεν είναι φασίστες όλοι αυτοί. Οι φασίστες στη χώρα μας οι νεοναζί και τα λοιπά είναι 0,5%, 1%,2%, όπως σε όλες τις χώρες, δεν είναι 10%. Το 10% είναι μια κουδούνα που ο κόσμος στέλνει στους μεγάλους διαμαρτυρίας. Εγώ πήγα σε ένα πάρτυ χτες και όλοι ήταν νικητές, και δε μιλούσαν για τη Χρυσή Αυγή και αναφερόμαστε αν ο Κουβέλης πήρε 1% και ποιος χέστηκε.»

Δείτε όσα είπε για τους νικητές και χαμένους της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης:
//www.youtube.com/embed/xlJTPRhYQMk

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασμα του Γιάννη Πρετεντέρη για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Γιώργος Λιάγκας: «Έχετε κάνει τη Σπυροπούλου τη Χρυσή Αυγή της τηλεόρασης!»

Ρωμανιάς – Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς για τη Χρυσή Αυγή!