X Factor: Σε δύσκολη θέση η Τάμτα στο 4ο live! Ποια παίκτρια της επέλεξε προς αποχώρηση;

X Factor

Όλες οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων!

Σε πολύ δύσκολη θέση η Τάμτα στο 4ο Live του X Factor που βρέθηκε με δυο παίκτριες της ομάδας της να είναι υποψήφιες για αποχώρηση αφού συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Η Χριστίνα Ζαντή αποχωρεί τελικά από το 4ο live αφού η Τάμτα, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Θεοφάνους επιλέγουν να της δώσουν την αρνητική τους ψήφο.

zantiapoxwrisi100616

Νωρίτερα…

00:36 Η Χριστίνα Ζαντή διαγωνίζεται ξανά με το «Δεν θέλω να ξέρεις».

00:33 Η Τάνια Μπρεάζου ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην σκηνή για να ερμηνεύσει το «Fallin’».

Στο X Factor παραμένουν οι Stero Soul, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης, ο Ανδρεας Λέοντας, η Νωαίνα, ο Ίαν Στρατής, η Χριστιάνα Μπούνια και ο Πιλάτος Κουνατίδης. Σε δύσκολη θέση η Τάμτα που θα αναγκαστεί να χάσει μία από τις δύο διαγωνιζόμενες της. Η Τάνια Μπρεάζου και η Χριστίνα Ζαντή θα διαγωνιστούν ξανά και μία από τις δύο θα αποχωρήσει.

tamtaomada100616

00:22 Ο Σάκης Ρουβάς καλεί τους κριτές με τις ομάδες τους να ανέβουν στη σκηνή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

apotelesmata100616

00:08 Η Ανδριάννα Μπάμπαλη μαζί με του Ρους παρουσιάζουν στη σκηνή του X Factor το ολοκαίνουριο τραγούδι τους «Ούτε γι’ αστείο».

mpampali110616

00:07 Οι τηλεφωνικές γραμμές κλείνουν.

23:48 Ο Ανδρέας Λέοντας είναι  ο τελευταίος που διαγωνίζεται και μας δείχνει τον ερμηνευτικό του τσαμπουκά στο «Ποτέ ξανά» κάνοντας τον μέντορα του Γιώργο Θεοφάνους να παίζει με το επίθετο του Κωνσταντίνου Αργυρού και να λέει «Μόνο χρυσό!» για τον παίκτη της ομάδας του.

leontas100616

23:25 Η Χριστιάνα Μπούνια μπορεί να φοβόταν τα πορτογαλικά του «Cancao do mar», ωστόσο κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο show δείχνοντας μας τη μουσική της παιδεία και τις φωνητικές της ικανότητες.

mpounia100616

23:10 Ο Θοδωρής Μαραντίνης επισημαίνει τα τονικά λάθη που κάνει η Νωαίνα στο «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», ωστόσο η θεατρικότητα της είναι κάτι που συνεπήρε τους υπόλοιπους.

nwaina

22:49 Ο Ίαν Στρατής ερμηνεύει το «What do you want from me» και …οι κριτές τον «στήνουν στο τοίχο», επισημαίνοντας του λάθη και θέτοντας ερωτήματα για το πως ονειρεύεται την πορεία του. Όλα αυτά προκαλούν την έκρηξη του Γιώργου Θεοφάνους χαρακτηρίζοντας τα όσα ανέφερε ο Μαραντίνης ως… «Μπούρδες!».

X Factor: Έξω φρενών ο Θεοφάνους με την κριτική στον Ίαν! «Είναι μπούρδες» – «Αυτά θυμίζουν παλαιότερες εκπομπές»!

stratis100616

22:32 Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης υπηρετεί άψογα την ιδέα του Άκη Δείξιμου να τραγουδήσει τη «Γιορτή των ζειμπέκηδων» και δέχεται θετικά σχόλια αφού οι κριτές βρίσκουν ότι του ταίριαζε πολύ.

pitsanis100616

22:23 Η Χριστίνα Ζαντή ήθελε πολύ να πει ένα κομμάτι που έχει ερμηνεύσει η Πέγκυ Ζήνα και αυτό για το 4ο live του X Factor είναι το «Έλα γρήγορα». Η Πέγκυ Ζήνα μιλά με καλά λόγια για τη χροιά της, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκει ότι ήταν ασταθής τονικά και δεν της ταίριαζε το κομμάτι.

zanti100616

21:57 Οι Stereo Soul διαγωνίζονται για πρώτη φορά με ελληνικό κομμάτι στο X Factor, με το «Εδώ να μείνεις». «Ήθελα πραγματικά να το κάνω γιατί αγαπώ πολύ την Ελλάδα» λέει ο Bradley White-Dale και οι κριτές είναι ενθουσιασμένοι με την προσπάθεια και το συναίσθημα που έβγαλαν έχοντας τον μέντορα τους Θοδωρή Μαραντίνη να τους συνοδεύει με την κιθάρα του. Στα παρασκήνια ο Παναγιώτης Πάλλης λυγίζει από την ένταση…

stereosoul010616

21:47 «This is a man’s world» τραγουδά η Τάνια Μπρεάζου και οι κριτές ομόφωνα βρίσκουν πως είναι γεννημένη για να βρίσκεται στη σκηνή, κάνοντας την μέντορα της να συγκινηθεί.

tania100616

21:37 Ο Πιλάτος Κουνατίδης ερμηνεύει το «Αν είσαι ένα αστέρι» και κάνει τον Γιώργο Θεοφάνους να σκίσει τα πτυχία του, λέγοντας πως τον έβγαλε ψεύτη, σχετικά με την σκληρή κριτική που του άσκησε στο προηγούμενο live.

X Factor – Μαχαιριά Θεοφάνους: «Έκανες για το YFSF καλύτερα…»

Η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκουν ότι η ερμηνεία του ήταν λίγο flat και θα μπορούσε να είναι πιο …αέρινη.

pilatos100616

21:33 Οι γραμμές μόλις άνοιξαν!

21:10 Οι κριτές παίρνουν θέση για μια βραδιά γεμάτη αγωνία… και η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή μεταφέρει το κλίμα των backstage.

krites100616

aravani100616

21:18 Ο Σάκης φωνάζει το «Έτοιμοιιιι!» και πετάει τα γυαλιά ηλίου στο κοινό.

sakis100616

21:14 Το 4ο live του X Factor ξεκινά με τους παίκτες να μας καλωσορίζουν μουσικά, ο ένας μετά τον άλλον, με ένα καλοκαιρινό medley.

paiktes100616

Ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει και απόψε το σύνθημα με το δικό του μοναδικό τρόπο για να ξεκινήσει το show υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη. Στο τέταρτο live όμως, θα καλωσορίσει στο The X Factor και την Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον Ρους, που θα ερμηνεύσουν το «Ούτε γι’ αστείο». Ένα τραγούδι που θα ακουστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του σόου πριν κυκλοφορήσει ψηφιακά και στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Οι εννέα διαγωνιζόμενοι των ομάδων θα ανεβούν στη σκηνή του talent show για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας μια θέση στο 5ο live του X Factor.

Δείτε εδώ ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν! Ποιος θα μας αποχαιρετήσει απόψε;

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου