X Factor: Τι θα δούμε στο 4ο live;

X Factor

Ένα μεγάλο πάρτι θα ξεσηκώσει κοινό και τηλεθεατές την Παρασκευή το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου με τον Σάκη Ρουβά όπως πάντα στο τιμόνι της παρουσίασης του The X Factor του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 21.15.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη.

Στο τέταρτο live όμως, θα καλωσορίσει στο The X Factor και την Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον Ρους, που θα ερμηνεύσουν το «Ούτε γι’ αστείο». Ένα τραγούδι που θα ακουστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του σόου πριν κυκλοφορήσει ψηφιακά και στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

xfactorkrites080616
Όσο για τους εννέα πια, διαγωνιζόμενους του “The X Factor” τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν αφού κάθε Παρασκευή αποχωρεί ένας από αυτούς. Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα τρεις διαγωνιζόμενες κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι εννέα φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο τέταρτο live είναι:
Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ίαν Στρατής με το “What do you want from me” του Adam Lambert, ο Ανδρέας Λέοντας με το «Ποτέ ξανά» (που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός).
Ομάδα Πέγκυς Ζήνα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Αν είσαι ένα αστέρι» (που ερμηνεύει ο Νίκος Βέρτης), ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το τραγούδι «Η γιορτή ζεϊμπέκηδων» (που ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας) και η Νωαίνα με το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» (που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου).
Ομάδα Τάμτα: Η Χριστίνα Ζαντή με το «Έλα γρήγορα» (που ερμηνεύει η Πέγκυ Ζήνα), η Τάνια Μπρεάζου με το «This is a man’s world” της Christina Aguilera και η Χριστιάνα Μπούνια με το «Cancao do mar” της Dulce Ponte.
Ομάδα Θοδωρή Μαραντίνη: οι “Stereo Soul” με «Της καληνύχτας τα φιλιά» (που ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη).
Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.
Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι εννέα συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι.
Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το “The X Factor”.

Το επόμενο ραντεβού, όπου εννέα πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το τέταρτο live του “The X Factor”, την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε full High Definition.

Είστε έτοιμοι;