«Βόμβα» της Αθηνάς Οικονομάκου: «Δεν συνεχίζω στα Κλεμμένα Όνειρα»!

Ποιος λόγος οδήγησε την ηθοποιό σε αυτή την απόφαση; Αμφιλεγόμενο το μέλλον της σειράς!
Μια αποκάλυψη που επιβεβαιώνει το …ιδιαίτερο κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στη δημοφιλή σειρά του MEGA, Κλεμμένα Όνειρα, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, το βράδυ της Τρίτης.

Η ηθοποιός που ανήκει στο βαικό καστ της σειράς, ανέφερε τα εξής: «Έχω πάρει τον αέρα του καθημερινού, αλλά δεν είναι εύκολο πράγμα, είναι πολύ δύσκολο. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τον Μάιο και είναι αμφιλεγόμενο το μέλλον της σειράς αυτής. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί και του χρόνου ή αν θα σταματήσει φέτος. Δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση. Εγώ δεν θα είμαι πάντως του χρόνου, όπως και να ‘χει. Λόγω κούρασης δηλαδή, αλλά μακάρι να συνεχιστεί για τον κόσμο. Η κούραση είναι μεγάλη».

Τα λεγόμενα της Αθηνάς Οικονομάκου έρχονται μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων που θέλουν τη διοίκηση του MEGA, να μεταθέτει για μετά το Πάσχα τις αποφάσεις της σχετικά με το αν και πότε θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να χρηματοδοτήσει την παραγωγή νέου προγράμματος. Το κανάλι φαίνεται πως πετάει το μπαλάκι στις εταιρείες παραγωγής, ζητώντας τους να βάλουν πλάτη. Στο πλαίσιο αυτό, η συνέχιση ή μη της καθημερινής σειράς της prime time του σταθμού βρίσκεται τώρα στα χέρια της εταιρείας Άνωση (του Ομίλου Πήγασος), η οποία καλείται να απαντήσει στο κατά πόσο μπορεί να χρηματοδοτήσει την παραγωγή των επόμενων επεισοδίων των Κλεμμένων Ονείρων.

//www.youtube.com/embed/Mw8Xu6JG4tE

Διαβάστε ακόμα:

Λήξη συναγερμού για το Κάτω Παρτάλι – Αγωνία για τα Κλεμμένα Όνειρα