The Voice: Γιάννης Μαργάρης ο μεγάλος νικητής!

The Voice

Οκτώ διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν με τις φωνές και την παρουσία τους τον τίτλο του The Voice! Δείτε τις εμφανίσεις τους!

[dfp_ads id=236982]

Νικητής στον μεγάλο τελικό του The Voice ο Γιάννης Μαργάρης. Σε ένα live show που κράτησε σχεδόν 5 ώρες ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό με αστεία, ατάκες, αλλά και την ετοιμότητα που ήταν αναγκαία σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα. Οι coaches ευδιάθετοι, αλλά και με μια μικρή θλίψη για την πορεία αυτή του The Voice που ολοκληρώθηκε στήριξαν τους παίκτες τους, αλλά και τους παίκτες των υπολοίπων θεωρώντας τους όλους νικητές.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του The Voice….

01:50 Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει τον νικητή… The Voice of Greece 2017 ο Γιάννης Μαργάρης!

01:29 Ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει τη νέα του επιτυχία «Ζήτημα ζωής» για τους τηλεθεατές του The Voice.

01:16 Με το «Ζητάτε να σας πω» από Αττίκ ο Γιάννης Μαργάρης ζητά για τρίτη φορά την ψήφο του κοινού προκειμένου να κερδίσει τον τίτλο του The Voice.

01:08 Η Κασσιανή Λειψάκη βγαίνει στη σκηνή για τρίτη φορά σήμερα, ερμηνεύει «Feeling Good» από Nina Simone και δίνει πάλι τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να κερδίσει ξανά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

01:03 Τα αποτελέσματα βγήκαν! Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει πως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στους δύο φιναλίστ, περνούν οι Κασσιανή Λειψάκη και Γιάννης Μαργάρης, αμφότεροι από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια!

00:34 Ο Γιάννης Μαργάρης δίνει ψυχή και με ευκολία περνά από τον ελληνικό στίχο στον αγγλικό με το «Crazy».

00:28 Η …μάγισσα Νικολέτα Μηλιώνη εκφράζει το παράπονο του «Και γιατί δεν μας το λες» μέσα από το μοναδικό τρόπο ερμηνείας της.

00:22 Ο Χρήστος Θεοδώρου θα φέρει ξανά στη σκηνή το «Έλα» κάνοντας το και πάλι δικό του, σε μια βραδιά που η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει μάλλον την τιμητική της.

00:18 Με τραγούδια που έχουν παρουσιάσει σε προηγούμενες φάσεις του The Voice οι τέσσερις παίκτες που προκρίθηκαν τραγουδούν ξανά.  Η Κασσιανή Λειψάκη τρέμει ολοκλγρώνοντας την ερμηνεία της στο «Someone like you».

00:10 Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά να ανακοινώνει τα πρώτα αποτελέσματα. Η πρώτη πρόκριση πηγαίνει στην Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Τη δεύτερη πρόκριση για την τελική τετράδα κερδίζει ο Χρήστος Θεοδώρου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Το τρίτο εισιτήριο για την τελική τετράδα κερδίζει ο Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Το τέταρτο εισιτήριο πηγαίνει στην Νικολέτα Μηλιώνη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Οι τέσσερις τους διαγωνίζονται ξανά, ενώ πλέον ο Πάνος Μουζουράκης δεν έχει παίκτες σε αυτή τη φάση με τους Allan Paul και Γιάννης Παντελαίο να αποχωρούν. Ενώ δεν συνεχίζουν σε αυτή τη φάση και ο Άκης Κακαγής (Κωστής Μαραβέγιας) και Γιώργος Καρέλης (Σάκης Ρουβάς).

00:03 Η διαδικασία της ψηφοφορίας τελειώνει και σε λίγο θα γνωρίζουμε τους τέσσερις που θα διαγωνιστούν ξανά.

23:50 Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξανά στην σκηνή του The Voice ερμηνεύοντας τα «Μακριά μου να φύγεις», «Μπαρμπαγιαννακάκης», «Η επιμονή σου» κάνει τον Μουζουράκη ταγμένο της φαν να υψώνει πανό μαζί με το κοινό και τους πρώην παίκτες του The Voice να στήνουν χορό!

23:20 Ο Άκης Κακαγής είναι ο τελευταίος που διαγωνίζεται στην πρώτη φάση του τελικού και ροκάρει με το «Are you gonna go my way» ενθουσιάζοντας με τη δυναμικότητα του.

23:12 Ο Γιάννης Παντελαίος ποντάρει στο «Kasmir των Led Zeppelin για τον τελικό του The Voice και ο Σάκης θα πει πως κάνει …περίπατο σε δύσκολα τραγούδια.

23:00 Ο Γιώργος Καρέλης με το «Πως να σωπάσω» μοιάζει να μεταφέρει τους coaches και το κοινό σε έναν άλλο χώρο, «εκκλησίασμα» θα πει ο Κωστής Μαραβέγιας,  πολύ ψηλά «εκστατικός» θα πει ο Πάνος Μουζουράκης, κάνοντας τον Σάκη Ρουβά να χαμογελά που τον έχει στην ομάδα του.

22:54 Με ελληνικό τραγούδι στον τελικό του The Voice ο Γιάννης Μαργάρης και δείχνει μια διαφορετική του πλευρά ερμηνεύοντας με ευαισθησία «Τον εαυτό του παιδί».

22:30 Η Νικολέτα Μηλιώνη με τη ζεστή φωνή της ερμηνεύει «Αργοσβήνεις μόνη» κάνοντας περήφανο τον coacη της Κωστή Μαραβέγια, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης προσπαθεί να τη «σαμποτάρει» με …ζογκλερικά.

22:23 Ο Χρήστος Θεοδώρου επιλέγει το «Σ’ αγαπάω ακόμα» και η Έλενα Παπαρίζου επισημαίνει πόσο της αρέσει το βλέμμα του που γυαλίζει σαν να είναι έτοιμος πάντα να κλάψει. Ενώ ο πρώην coach του, ο Πάνος κάνει δώρο στον νυν coach του, τον Σάκη μια γραβάτα για να του το θυμίζει…

22:17 Ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιασμένος με την ερμηνεία του Allan Paul στο «Radioactive» ρίχνει κονφετί και αφήνει την καρέκλα του για να τον αγκαλιάσει.

22:10 Η Κασσιανή Λειψάκη ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος του show και κερδίζει εκτός από το θαυμασμό του coach της Κωστή Μαραβέγια και εκείνο όσων την ακούν. Ο Πάνος Μουζουράκης εμπνέεται για ακόμα μια φορά από το ονοματεπώνυμο της το οποίο συνδυάζει με την αγάπη της για τον Σάκη.

21:53 Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ερμηνεύσει στην σκηνή του The Voice τις επιτυχίες της «Τα λέμε» και «Ως κι οι θάλασσες».

21:30  Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε μια μουσική έκπληξη για καθέναν από τους coaches. Παραφράζοντας τις επιτυχίες τους έκανε την ιδανική εισαγωγή για τον τελικό – γιορτή του The Voice.

The Voice – Τελικός: Επικό τρολάρισμα Καπουτζίδη στους coaches! Έκλαψαν από τα γέλια!

21:25 Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχεται τους άνδρες κριτές μαζί με τους φιναλίστ του The Voice, όμως από τις καρέκλες λείπει η Έλενα Παπαρίζου η οποία έμεινε χωρίς παίκτες στον τελικό.

The Voice – Καπουτζίδης: «Δυστυχώς η Έλενα Παπαρίζου…»

Αυτή η καρέκλα όμως δεν έμεινε για πολύ ώρα άδεια καθώς η Έλενα Παπαρίζου υπέρλαμπρη βγαίνει στη σκηνή έτοιμη να λάβει τη θέση της. Θα είμαι μαζί σας, θα είμαι σαν coach, γιατί αυτή ήταν η θέση μου, να πω την άποψη μου και τη γνώμη για τα παιδιά, κι επίσης έχω πάρει μαζί μου το κινητό για πρώτη φορά να ψηφίσω κι εγώ.»

21:20 Η Έλενα Τσαγκρινού με τους Otherview ανοίγουν τον μεγάλο τελικό του The Voice με το «Ασ’το σε μένα».

Οι 8 διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του The Voice.  Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά). Η Έλενα Παπαρίζου έμεινε στον ημιτελικό του show χωρίς παίκτες και έτσι απόψε θα απολαύσει χωρίς αγωνία τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων.

The Voice: Χωρίς παίκτες η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό! Το θρίλερ με την Κοτσιάμπαση!

Πλούσιο αναμένεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς όπου η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει επιτυχίες της, ενώ η σκηνή του «The Voice of Greece» θα υποδεχτεί τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά για να ερμηνεύσει τη νέα του επιτυχία «Ζήτημα ζωής» αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου