The Voice: Χωρίς παίκτες η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό! Το θρίλερ με την Κοτσιάμπαση!

Έλενα Παπαρίζου

Πώς η Κυριακή Κοτσιάμπαση έμεινε τελικά εκτός του τελικού του The Voice, αν και ήταν πάντα στο ...παρά ένα.

Η Κυριακή Κοτσιάμπαση από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ήταν η τρίτη διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice. Ερμήνευσε το «Back to black» της Amy Winehouse και κατέλαβε την πρώτη θέση εκείνη την ώρα!

Δείτε εδώ την ερμηνεία της!

Η 19χρονη Κύπρια δεν κατάφερε να εκτοπιστεί ούτε από την Κέλλυ Ντούλια, ούτε από τον Παναγιώτη Χατζήπαπα που ακολούθησαν. Η Νικολέτα Μηλιώνη με την εξαιρετική της ερμηνεία πέρασε στην πρώτη θέση. Ενώ η Billie Isak και ο Ξενοφών Δουλουμάκης κατέλαβαν πιο χαμηλές θέσεις από την ψηφοφορία του κοινού. Σε αυτούς προστίθεται και ο δεύτερος παίκτης της Έλενας Παπαρίζου, ο Βαγγέλης Τσακνάκης.

[dfp_ads id=236982]

Στην συνέχεια ο Γιάννης Μαργάρης γίνεται ο πρώτος παίκτης που περνά στον τελικό του The Voice καθώς η ερμηνεία του τον φέρνει στην πρώτη θέση, με 7 μόλις διαγωνιζόμενους να περιμένουν να διαγωνιστούν. Επομένως όποιος βρισκόταν στην πρώτη θέση από εκείνη τη στιγμή και έπειτα κέριδιζε εισιτήριο για τον τελικό. Η ερμηνεία του Γιάννη Παντελαίου του δίνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, στέλνοντας την Νικολέτα Μηλιώνη στη δεξιά πολυπόθητη στήλη των διαγωνιζομένων του τελικού.

Η Ελπίδα Πραμάς είναι η τρίτη παίκτρια που είχε στη διάθεση της η Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο περνά κάτω και από τον Βαγγέλη Τσακνάκη και χάνει τη θέση για τον τελικό, αφού και όλοι οι υπόλοιποι να έπαιρναν χαμηλότερες θέσεις, προηγούνταν εκείνης άλλοι 5 που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν την 8άδα.

Το πραγματικό θρίλερ όμως με πρωταγωνίστρια την Κυριακή Κοτσιάμπαση αρχίζει στη συνέχεια, αφού, Χρήστος Θεοδώρου, Κασσιανή Λειψάκη, Alan Paul και Γιώργος Καρέλης καταλαμβάνουν ο ένας μετά τον άλλον τις πρώτες θέσεις, αφήνοντας πίσω τους συνεχώς στη «δεύτερη θέση» την Κυριακή. Μέχρι και τον τελευταίο που βγαίνει στη σκηνή, τον Άκη Κακαγή που κάνει την αγωνία να χτυπήσει κόκκινο και τελικά αποκλείει οριστικά την Κυριακή Κοτσιάμπαση από τον τελικό, κερδίζοντας ο ίδιος το εισιτήριο.

Δείτε εδώ όλες τις ερμηνείες του ημιτελικού του The Voice!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Έλενα Παπαρίζου μένει χωρίς παίκτες στον τελικό του The Voice…

The Voice: Οι 8 παίκτες που πέρασαν στον τελικό!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!