Πρωτοφανές σκηνικό στο MasterChef με Μάρλεν και Μαρία – «Να ξεπλύνει το βρώμικο το στόμα της»

MasterChef

Απίθανα πράγματα στο MasterChef μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων.

Ο απόλυτος χαμός έγινε σήμερα στο MasterChef. Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό που φέτος δεν έχουμε ξαναδεί στον διαγωνισμό. Όλα άρχισαν όταν η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία ήταν η νικήτρια του Mystery Box και αρμόδια να μοιράσει τα υλικά για το τεστ δημιουργικότητας, κατηγόρησε τη Μαρία Μπέη ότι παίζει βρώμικα.

«Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρώμικα η Μαρία κι εσείς τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε η Μάρλεν και ξεκίνησε το… πάρτι στο MasterChef.

Η ανακοίνωση των κριτών που δεν περίμεναν οι παίκτες

«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη θα μπορούν τα παιδιά κάλλιστα, από τη στιγμή που δεν είναι εδώ ο Κωστάκης, να πάρει το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Αυτό το πράγμα έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι, οπότε η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, ότι παίζω βρώμικα, τι παίζω βρώμικα; Θα παλέψω να πάρω την κάρτα και να την χρησιμοποιήσω πάλι βρώμικα», απάντησε η Μαρία Μπέη στη Μάρλεν.

Η Κατερίνα Λένη “πυροβολεί” ακατάπαυστα κατά του Γιώργου Λασκαρίδη – «Υστερεί σε ευφυία»

«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρωμιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική», είπε αργότερα η Μαρία Μπέη.

«Κάνει ύπουλες κινήσεις. Πάει και μιλάει με παιδιά, βάζει τη σπιουνιά της και αυτό το στυλ γυναίκας εμένα με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει στο σπίτι όσο είμαι εγώ εδώ», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.