Η ανακοίνωση των κριτών του MasterChef που δεν περίμεναν οι παίκτες

MasterChef

«Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Δεν θέλω», είπε διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef και νέες περιπέτειες για τους διαγωνιζόμενους. Όπως είναι φυσικό, η μέρα ξεκίνησε με mystery box και στη συνέχεια θα ακολουθούσε το τεστ δημιουργικότητας. Μια έκπληξη, όμως, ήταν αυτή που “αναστάτωσε” τους παίκτες, ήταν κάτι που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση.

«Είμαστε 11, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκαλώντας έκπληξη στους διαγωνιζόμενους.

«Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Δεν θέλω. Είπαμε στην πρώτη φάση, η κάρτα ασυλίας για τους ευάλωτους, από εδώ και πέρα ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία, το “ευάλωτους” σε εισαγωγικά», είπε ο αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης στους κριτές.

«Ακούω κάρτα, βγάζω νύχια, λέω την άποψή μου, τα… ακούω και από τους τρεις κριτές, κλείνω το στοματάκι μου, προσπαθώ να το καταλάβω γιατί ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να το ανεχτώ, να το υποστώ και να προσπαθήσω να την κερδίσω», είπε αργότερα στην κάμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Η κάρτα ασυλίας είναι διαθέσιμη και τη θέλω. Δεν θα τη χρησιμοποιήσω πάνω μου, θα τη χρησιμοποιήσω εκεί πέρα που πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί, στρατηγικά και μόνο», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.