Ο Δημήτρης Μπέλλος προκρίθηκε στον ημιτελικό του Silver Award στο MasterChef

MasterChef

Νίκησε στη δοκιμασία του MasterChef τον Σταύρο Γεωργίου.

Δεύτερη μέρα του Silver Award στο MasterChef και η αγωνία ήταν στο κατακόρυφο. Με επίτιμους καλεσμένους τους chef Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά να επιλέγουν τα υλικά για την κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα του φετινού Silver Week.

Τι θα γίνει αν η Μαρία Μπέη πάει στον τελικό του Silver Award με τον Μπέλλο;

Το MasterChef 4 αποδεικνύει ότι έχει ανεβασμένες κατά πολύ τις μαγειρικές απαιτήσεις και μόνο με δημιουργικότητα και συγκέντρωση, μπορούν οι επίδοξοι MasterChef να ξεχωρίσουν.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Σταύρος Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος, μαγείρεψαν με τα υλικά που επέλεξε ο σεφ και φετινός F&B του MasterChef, Νίκος Θωμάς.

Ο Μέντορας, που τα αρχικά του βρίσκονται στα pins των δύο μαχητών του, μαγείρεψε μαζί τους. Στην κουζίνα, αυτή τη φορά, υπήρχε πολύ γέλιο, αλλά και κουβέντες, που ανέβασαν την αυτοπεποίθησή τους. Οι παίκτες επιστράτευσαν την επιμονή τους, και οδηγήθηκαν σε μαγειρικά αποτελέσματα πέρα από τα συμβατικά δημιουργικά τους όρια.

Ο Σταύρος Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος μαγείρεψαν σε δύο γύρους. Στο πρώτο, μαζί με τον μέντορά τους, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με υλικά, που όπως αναφέραμε παραπάνω, επέλεξε ο Νίκος Θωμάς, ενώ στον δεύτερο πήραν μέρος στο κλασικό “follow the chef”.

Μεγάλος νικητής και μάλιστα με έναν βαθμό διαφορά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος πέρασε στον ημιτελικό του Silver Award στο MasterChef.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη περιμένουν, πλέον, τον νικητή από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, με τον οποίο θα κονταροχτυπηθούν στον ημιτελικό του Silver Award.