Τι θα γίνει αν η Μαρία Μπέη πάει στον τελικό του Silver Award του MasterChef με τον Μπέλλο;

MasterChef

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν πριν ξεκινήσει η δεύτερη μέρα του Silver Award στο MasterChef.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός για τις 10.000 ευρώ στη Silver Award Week του MasterChef συνεχίστηκε σήμερα, με την αγωνία να ανεβαίνει στο κατακόρυφο, καθώς δύο από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού, αν όχι οι καλύτεροι, “μονομάχησαν” μέσα στην κουζίνα.

Ο Σταύρος Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος διαγωνίζονται για να περάσουν στον ημιτελικό, ενώ την ποδιά του έβαλε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μαγείρεψε με τους δύο παίκτες του.

Το δίλημμα του τι θα γίνει αν πάει στον τελικό της Silver Award Week με τη Μαρία, έθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Δημήτρη λίγο πριν την έναρξη της μαγειρικής δοκιμασίας.

«Θα είναι δύσκολος ο τελικός, αν υπάρξει αυτή η περίπτωση. Αν είμαστε μακριά, οκ. Αν είμαστε κοντά, κάποιος δεν θα βγάλει πιάτο», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

«Όποιος κι αν κερδίσει μαζί θα τα φάνε» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, θα χρησιμοποιήσω όλα μου τα όπλα για να κερδίσω τον Μπέλλο. Ο Δημήτρης είναι αντίπαλος μου, δεν θέλω να τον βλέπω ως αντίπαλο γιατί έχω άλλους αντιπάλους να βγάλω, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μαγειρέψω μαζί με τον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός αντίπαλος, οπότε θα βάλω όλα τα δυνατά μου όπλα για να κερδίσω», είπε η Μαρία Μπέη.