Καβγάς στο σπίτι του MasterChef μεταξύ Μαρίας και Μάρλεν – «Θα δεις τι θα πάθεις»

MasterChef

«Το θέμα είναι ότι τα ξέρω καλύτερα από εκείνη τι έγινε εκείνη τη μέρα και γενικά τι γίνεται από την αρχή μέχρι και τώρα».

Μετά τον χαμό που έγινε στο Τεστ δημιουργικότητας του MasterChef με την Μάρλεν Γρυντάκη και την Μαρία Μπέη, στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καβγάς, σύμφωνα με όσα είπε η Μάρλεν στη Μαριάννα Πουλμεντή.

Πρωτοφανές σκηνικό με Μάρλεν και Μαρία – «Να ξεπλύνει το βρώμικο το στόμα της»

«Χθες, μετά που μοίρασα τα υλικά, γυρίζοντας στο σπίτι, εννοείται ότι είχαμε αντιδράσεις, η Μαρία μου έκανε καβγά στο μπάνιο και μου έλεγε “θα δεις τι θα πάθεις” και φώναζε “και τι πήγες και είπες; Εσύ δεν ήσουν μπροστά”. Το θέμα είναι ότι τα ξέρω καλύτερα από εκείνη τι έγινε εκείνη τη μέρα και γενικά τι γίνεται από την αρχή μέχρι και τώρα. Τι έχει ειπωθεί, τι έχει γίνει, τι έχει κάνει…», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

«Δεν έχει συζητηθεί μόνο από μένα και τη Μάρλεν, μας το έχουν πει και άλλα άτομα ότι τους ενόχλησε, οπότε θεωρώ ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που το βλέπουμε έτσι. Και ήταν άδικο να της μιλήσει άσχημα… Δεν με νοιάζει και προσπαθώ να πείσω και τη Μάρλεν να μην την νοιάζει, εφόσον είναι κάποια άτομα που τους περνάνε αδιάφορα, γιατί να την πειράξει;», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.