Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας θεωρούν την καραντίνα «την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους»

Λευτέρης Πετρούνιας

"Το μωρό μας λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία..."

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκαν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, στο Ενώπιος Ενωπίω. Οι δύο Ολυμπιονίκες συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου και, μέσα σε όλα, αναφέρθηκαν στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου».

Στην ίδια επιλεκτική τηλεοπτική συνέντευξη του ερωτευμένου ζευγαριού, η Βασιλική Μιλλούση πρόδωσε με χαμόγελο πως «το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

«Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας για την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια…