«Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ζήσει στον Alpha μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση» – Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

«Κι έτσι κι εγώ έφυγα τότε και πήγα στον ΑΝΤ1».

Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο Stars System , η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε, στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, την περίοδο που έφυγε από τον Alpha και πήγε στον ΑΝΤ1.

«Η Κατερίνα έχει ζήσει μια κατάσταση πολύ δυσάρεστη εκείνη την εποχή. Την εποχή που κόπηκε το “Κους Κους” ήταν και η εποχή που έφυγα εγώ από τον Alpha και πήγα στον ΑΝΤ1. Περάσαμε τότε όλοι ένα καλοκαίρι, εμείς ήμασταν στο “Μες στην καλή χαρά”, η Κατερίνα ήταν στο “Κους Κους”, και όλοι συζητούσαμε για το ποια από τις δύο εκπομπές θα κοπεί.

Και δεν εννοώ μόνο μιντιακά, αυτή η συζήτηση γινόταν και μεταξύ μας μέσα στο κανάλι, ξέραμε ότι μία από τις δύο εκπομπές θα κοπεί, ήταν θέμα μπάτζετ. Κι εγώ έτσι έφυγα και πήγα στον ΑΝΤ1 γιατί δεν σκόπευα να φύγω από το “Μες στην καλή χαρά”, δεν ήθελα κιόλας να φύγω, περνούσαμε πολύ ωραία.

Αλλά επειδή μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεν υπήρχε απάντηση από το κανάλι, μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν ποια θα κοπεί, ήταν κάτω από τη γερμανική διοίκηση το σύστημα. Κι έτσι τον Σεπτέμβριο πήγα σε άλλο κανάλι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.