Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι – «Δεν είμαστε πρόβατα, κάνουμε το σωστό»

Ελεονώρα Μελέτη

"Ελπίζω να κάνουμε όλοι το ίδιο γιατί αυτή τη στιγμή χρειάζεται..."

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha εμφανίστηκε μέσω skype η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την προσωπική της καραντίνα την ώρα που μετράμε επισήμως 495 κρούσματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε με θέρμη το κίνημα «Μένουμε σπίτι» επισημαίνοντας πως τα γυρίσματα της εκπομπής της έχουν αναβληθεί για όσο χρειαστεί.

«Συνεχίζω και εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο. Από κει και έπειτα, όμως, ακολουθώ αποκλειστικά και μόνο το Μένουμε Σπίτι. Στη δική μου περίπτωση είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να μένω στο σπίτι, η ζωή μου είναι στημένη γύρω και μέσα στο σπίτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προδίδοντας πως είναι σπιτόγατα! «Η καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ. Έχει αλλάξει σαφώς σε κάποια ζητήματα δραστικά όπως ότι δεν μπορώ να δω για παράδειγμα ανθρώπους που αγαπώ πολύ».

«Θέλω να αναφερθούμε στους ανθρώπους για τους οποίους το Μένουμε Σπίτι είναι δύσκολο! Γιατί υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους είναι πολύ δύσκολο το να μένουν στο σπίτι. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είδαμε στα ρεπορτάζ να βγαίνουν και να φεύγουν στα νησιά και τα χωριά. Εκεί έχουμε να κάνουμε με θέμα αντίληψης, θέμα παιδείας και χρειάζεται να πάρουμε δραστικά μέτρα! Είναι επικίνδυνη για όλους μας αυτή η ανευθυνότητα που παρουσιάζεται από ορισμένους» σημείωσε, εμφανώς φορτισμένη, η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ελπίζω να κάνουμε όλοι το ίδιο γιατί αυτή τη στιγμή χρειάζεται. Δεν είμαστε πρόβατα με το να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών! Κάνουμε το σωστό με το να μένουμε στο σπίτι! Οφείλουμε να μένουμε στο σπίτι» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ένα μήνυμα ουσίας από την Ελεονώρα Μελέτη για τον κορονοϊό…