Αποχώρησε από το GNTM η Μαρία Μιχαλοπούλου – Στον τελικό Άννα Μαρία, Κέισι και Κάτια

GNTM

Δείτε τι έγινε στο πλατό του Greece’s Next Top Model.

Η επόμενη μέρα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ξεκινά με μυστηριώδεις και συνοπτικές διαδικασίες. Οι 4 καλύτερες του GNTM κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου.

Απίστευτη “επίθεση” της Κέισι Μίζιου στη Μαρία Μιχαλοπούλου

Η απόγνωση, ο θρήνος, η εξάντληση και η συνειδητοποίηση είναι τα 4 συναισθήματα, που έπρεπε να αποδώσει η κάθε κοπέλα και η Άννα – Μαρία ήταν η υπεύθυνη για τη διανομή των ρόλων. Η επιβλητική ατμόσφαιρα αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κοριτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσίασαν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κέισι Μίζιου – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Τα πράγματα άλλαξαν ύφος και διάθεση στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχθηκαν τις τέσσερις εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδύαζε δυναμισμό και αισθησιασμό. Ως σέξι μηχανικοί των pit stop, τα κορίτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ικανοποίησε για μια ακόμα φορά τους κριτές και το ταξίδι έκλεισε με την καλύτερη επίγευση.

“Λύγισε” η Έλενα Χριστοπούλου – Συγκινητικές στιγμές στο σπίτι του διαγωνισμού

Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM επεφύλασσε μια έκπληξη στα μοντέλα, καθώς τους περίμεναν δώρα, άρωμα Χριστουγέννων, αγαπημένοι καλεσμένοι αλλά… και τελευταίες εντάσεις.

Η αποκάλυψη των φωτογραφιών στο πλατό υπογράμμισε το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα επίδοξα top models. Το GNTM όμως είναι διαγωνισμός και είχε τρία μόνο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, τελικά, ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM, με τις Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο να περνούν στον τελικό.