Απίστευτη “επίθεση” της Κέισι Μίζιου στη Μαρία Μιχαλοπούλου στο σπίτι του GNTM

GNTM

Αδιανόητα τα όσα είπε και ο τρόπος με τον οποίο τα είπε.

Λίγο πριν τα κορίτσια πάνε στο πλατό του GNTM για την αποχώρηση, η Κέισι Μίζιου προέβη σε μια πρωτοφανή “επίθεση” κατά της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Της είπε, ουσιαστικά, ότι δεν αξίζει που βρίσκεται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού και μάλιστα ο τρόπος της δεν ήταν καθόλου ωραίος. Της τόνισε, επίσης, πως δεν θέλει να την υποτιμήσει σαν παίκτρια, αλλά ουσιαστικά αυτό έκανε.

“Λύγισε” η Έλενα Χριστοπούλου – Συγκινητικές στιγμές στο σπίτι του διαγωνισμού

«Θέλω να πω κάτι, δεν θέλω να παρεξηγηθεί όποια είναι να παρεξηγηθεί γενικά, απλά θέλω να το πω γιατί θέλω να νιώθω εγώ καλά. Θα μιλήσω για μένα, την Άννα Μαρία και αυτό περιλαμβάνει και την Κάτια. Είμαστε τρία κορίτσια που μπήκαμε εδώ μέσα γιατί όντως αγαπούσαμε το μόντελινγκ και δεν μπήκαμε εδώ μέσα για να δούμε πως θα πάει, μήπως μου ταιριάζει, επειδή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, ας ασχοληθώ με αυτό. Είναι κάτι που αγαπούσαμε εξαρχής και ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένα εδώ μέσα.

Εσύ δεν ξέρουμε αν ακόμα έχεις βρει αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι ειλικρινά μας αξίζει που είμαστε εδώ, όχι ότι αναιρώ τη δική σου προσπάθεια και τη δική σου απόδοση. Δεν θέλω να σε υποτιμήσω σαν παίκτρια και σαν απόδοση, απλά είναι αυτό το οποίο πιστεύω και αφού είναι η ευκαιρία και λίγο πριν φύγουμε, είπα να το αναφέρω. Ήρθες για να πεις… μπας και! Δεν έχεις συνειδητοποιήσει το που βρίσκεσαι και τι συμβαίνει γύρω σου. Και αυτό φαίνεται», είπε η Κέισι Μίζιου.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κέισι – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

«Το να μου λένε ότι εσύ δεν αξίζεις να είσαι εδώ πέρα γιατί εμείς αγαπάμε από την αρχή το μόντελινγκ και το είχαμε πάρει στα σοβαρά, άμα δεν το είχα πάρει στα σοβαρά δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Άμα δεν είχα κάνει όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Άμα αυτές που το γνωρίζανε και το αγαπούσανε το βρίσκανε δύσκολο, εγώ το βρήκα παλούκι γιατί έπρεπε να αλλάξω όλη μου την κοσμοθεωρία.

Δεν είμαι άνθρωπος που βάφομαι, δεν είμαι άνθρωπος που ντύνομαι καλά, δεν είμαι άνθρωπος που με απασχολεί η εξωτερική εμφάνιση. Όλα αυτά, όμως, τα έκανα και τα έκανα και καλά. Δεν πιστεύω ότι είμαι τυχαία εδώ μέσα, δεν πιστεύω ότι είμαι τυχαία στις τέσσερις. Κάτι, στο διάολο, έχω κάνει καλά και είμαι εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μιχαλοπούλου.