Βέτα Μπετίνη: Οι Κατσιμιχαίοι δεν ήθελαν το όνομα μου ως στιχουργό στο «Μη γυρίσεις»

Η μεγάλη επιτυχία του Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα έχει την υπογραφή της Βέτας Μπετίνη και του Τάκη Μπουρμά.

Μετά από χρόνια εκτός τηλεόρασης, η Βέτα Μπετίνη εμφανίστηκε χθες στα Καρντάσιανς σοκάροντας με την περιπέτεια υγείας την οποία πέρασε τα τελευταία χρόνια. Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη τι ακριβώς συνέβη με τα δικαιώματα του τραγουδιού «Μη γυρίσεις» και τους αδελφούς Κατσιμίχα που ερμήνευσαν το τραγούδι που έγινε επιτυχία, τους στίχους του οποίου έγραψε η ίδια.

«Το όνομα μου το έγραφε στο δίσκο, αλλά εκεί που θα το έβλεπε πολύς κόσμος στο βιντεοκλίπ δεν το έγραφε» είπε η Βέτα Μπετίνη και διηγήθηκε την άγνωστη ιστορία «Ο Μπουρμάς είχε γράψει το τραγούδι και το είχε τραγουδήσει η Κλεοπάτρα demo. Ήταν φίλη με τον Χάρη και το ακούει και τρελαίνεται. Κι έκανε και το άλλο: άλλαξε δύο λέξεις μέσα στο τραγούδι. Αυτό ήταν που με τσάντισε πιο πολύ. Αλλιώς χέστ… εγώ αν θα μπει το όνομα μου στο βίντεοκλιπ. Και πήρε το μισό στίχο στα δικαιώματα.»

Το 1992 μετά από μία τηλεοπτική της εμφάνιση όπου αναφέρθηκε το θέμα, ο Χάρης Κατσιμίχας πήγε και την βρήκε προκειμένου να λύσουν το θέμα και μάλιστα τότε ρύθμισε και το θέμα με τα δικαιώματα στην ΑΕΠΙ ώστε να τα παίρνει ολόκληρα. «Εκείνη την ημέρα μέχρι να πάω σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη είχε έρθει ο Χάρης και με βρήκε και τα έριχνε σε άλλους, ότι δεν έφταιγε αυτός, ότι έφταιγε ο παραγωγός. Εγώ πήγα στο Γυάλινο που είχαν εμφανίσεις και καθόμουν πρώτο τραπέζι και δε βγαίνουν να πούνε. Πες και η γυναίκα που έγραψε το στίχο είναι εδώ. Και λέει το αφιερώνω στη Βέτα Μπετίνη. Μου έχουν πει άνθρωποι που ήταν κολλητοί του πως είχε πάθει τέτοια τρέλα με αυτό το τραγούδι που δεν ήθελε να πιστέψει ότι είναι αλλουνού.»