Βέτα Μπετίνη: Συγκλόνισε με την αποκάλυψη της επέμβασης που έκανε στον εγκέφαλό της

«Η Τζέσυ Παπουτσή με βοήθησε πάρα πολύ...»

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Βέτα Μπετίνη. Η γνωστή ηθοποιός “λύγισε” στον αέρα της εκπομπής, όταν μίλησε για την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου που έκανε στο κεφάλι πριν από πέντε μήνες.

«Συγκινήθηκα γιατί έχω πολλά χρόνια να βγω, δεν ήθελα να βγω και αν δεν ήσουν Γρηγόρη, δεν θα έβγαινα. Δεν θέλω να κλαίω. Δεν φοβάμαι μην με παρεξηγήσουν, ποιος τους χεζ…. Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη κι εγώ και το παιδί μου και τους ταλαιπώρησα λίγο.

Στο τέλος έγινε πιο βαρύ το επεισόδιο, οπότε ένας υπέροχος γιατρός νευροχειρούργος, αφού έκανα διάφορες εξετάσεις και είδαν ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου, εδώ δεν το αναλάμβαναν γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο, στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία σε έναν καταπληκτικό γιατρό, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά. Είχα τεράστιο όγκο και πάνω στο συναίσθημα. Αυτός ο σπουδαίος γιατρός, μόλις βγήκα από το χειρουργείο, είπε στον γαμπρό μου “μιλάει, αισθάνεται, νιώθει, περπατάει;”. Μου είπαν ότι έχω κάτι στο κεφάλι, ότι δεν είναι τίποτα.

Η Τζέσυ Παπουτσή με βοήθησε πάρα πολύ με τον άντρα της και ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί γιατί κλαίμε και οι δύο και δεν μπορούμε να βρεθούμε. Θα ιδωθούμε όμως τώρα, ήρθε η ώρα της. Το χειρουργείο έγινε πριν πέντε μήνες, ακόμα είμαι σε ανάρρωση, αλλά εγώ ήμουν καλά από τον πρώτο μήνα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το πόδι που δεν έχει πρόβλημα, απλά χρειάζεται κολύμπι και φυσιοθεραπεία».

Περισσότερα latest news »